otrdiena, 2015. gada 17. marts

THE BODY SHOP, Drops of Youth - Bouncy Sleeping Mask, 90 ml

Nogludinoša un atjaunojoša sejas maska - nakts krēms, bagātināts ar ēdelveisa cilmes šūnām un hialuronskābi. Ēdelveisa cilmes šūnas uzlabo ādas atjaunošanos miega laikā, hialuronskābe - nodrošina optimālu mitrināšanu. Maskai ir nebijusi, elastīga tekstūra, kas atgriežas sākotnējā formā - maska pielāgojas sejai gluži kā otra āda. Tā izstrādāta lietošanai uz nakti un nav jānomazgā! 80% lietotāju atzina, ka pēc vienas nakts āda jūtās jūtami atjaunota (balstoties uz pētījumiem, kurā piedalījās 109 sievietes).

Šīs maskas parādīšanās The Body Shop produktu klāstā pavisam noteikti ir laba ziņa visiem taupītājiem, jo par salīdzinoši nelielu naudiņu var iegūt labu nakts masku/sejas krēmu, kas būs pietiekams ilgam laikam, jo bundulīti ir veseli 90 grami produkta :)
Potenciālos pircējus pirmajā mirklī noteikti varētu piesaistīt maskas īpatnējā tekstūra. Es varētu to salīdzināt ar lateksa spilveniem, kuri pielāgojas galvas formai :) Ja iespiedīsiet produktā pirkstus, tad pat pēc tam, kad tos būsiet noņēmuši, maskā kādu laiku saglabāsies nospiedumi. Tas, protams, ir interesanti un nav tik bieži redzēts, bet ja produkts nebūtu labs, tad tas vien situāciju neglābtu :)
Maskai piemīt ļoti patīkams, atsvaidzinošs aromāts. Iepakojumā atrodama arī lāpstiņa, ar kuru ērti nodozēt nepieciešamo produkta daudzumu katrā lietošanas reizē. 
Šai maskai, kā vairumā citu, nav lietošanas ierobežojumu - to var lietot kaut vai katru vakaru.

Maska jāuzklāj ievērojot sejas masāžas līnijas, kā arī jacenšās masku uzklāt pēc iespējas plānākā kārtiņā.

Pēc tam, kad produkts jau uzklāts, janogaida vismaz 45 minūtes līdz doties pie miera, jo savādāk sejas āda būs lipīga un visi spilveni būs pielipuši pie tās :) 
Kad maska jau iesūkusies, tā vairs nav lipīga un nesagādā nekādas raizes.
Maska sniedz lielisku mitrinošo efektu, kā arī padara sejas ādu gludu un tonizētu. Man ļoti patīk maskas efekts, tādēļ lietoju to vismaz 2-3 reizes nedēļā un iesaku visiem vismaz izmēģināt šo produktu :)

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos
Cena:
EUR 27,50
Vērtējums:
9/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

10 comments:

  1. Viss jau būtu labi, bet tas lipīgums atbaida :) īpaši, ja mājās ir kaķi, tad visa seja ar spalvām būtu pa tām 45 minūtēm :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sasmīdināji :) Man nav kaķis, bet pieļauju, ka ar seju bužināties pa kaķa kažoku pēc maskas uzklāšanas nevajadzētu :)

      Dzēst
  2. Par spalvu un ķepīgiem produktiem, jā tā ir bēda :( Man tā ir ar Dior Abricot kutikulas krēmu, uz pirkstu galiem tiek savākti visi apkārt esošie putekļi un spalvas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pagājušā vasarā šitā neapdomīgi uz kāju pirkstiem uzklāju kaut kādu kutikulu līdzekli un zandalītēs gāju mierīgi ārā - pēc pastaigas kājas izskatījās tā, it kā es strādātu kādā ogļu šahtā :)

      Dzēst
  3. Esmu laikam vienīgā, kam šī maska nedod nekādu rezultātu. Vakarā smuki iemasēju, bet no rīta āda ir tāda, ka liekas, ka nekas iepriekšējā vakarā nav lietots.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Žēl protams :( Es parasti šādās situācijās produktam cenšos piemeklēt kādu citu pielietojumu. Varbūt labi der kā dekoltē zonas maska, vai kā roku maska ar kokvilnas cimdiņiem.

      Dzēst
    2. Man Signe ielika paraudziņu, nav man visa lielā burka. :)
      Šad un tad profilaksei uzlieku, bet jā, rezultātu nav.

      Dzēst
  4. Es 100 gadus Body shop nēesmu bijusi.. nav vispār nekādu kometāru ;) bruciņa gan mīlīga :)

    AtbildētDzēst