pirmdiena, 2015. gada 30. marts

DOVE, Hair BB Cream, 125 ml

BB-krēms nobriedušiem matiem palīdz atjaunot uzturvielas, atvieglo ieveidošanu, aizsargā un stiprina matus. Lietošana: uzklāt 4-5 devas uz mitriem vai sausiem matiem, izvairoties no saknēm. Neizskalot.

Nu jau kādu laiciņu esmu sapratusi, ka krēmveida tekstūru produkti manu matu ieveidošanai un to izskata uzlabošanai der daudz labāk, nekā lielākā daļa eļļu serumu. Pat ja eļļainos serumus neklāju pie matu saknēm, tie tik un tā noslogo un ātri satauko manus matus. Eļļas varu lietot tikai kā matu masku pirms mazgāšanas, bet tad izvēlos lietot tīras eļļas, tādas kā kokosriekstu, makadamijas riekstu, brokoļu sēklu u.c.
No krēmveida līdzekļiem esmu mēģinājusi Phyto krēmu, Kiehl's un Living Proof krēmus - visi man ļoti patika. Protams, katram no tiem ir atšķirīgs efekts un pielietojums, tomēr krēmveida tekstūra ir vienojošais elements.
Dove BB matu krēmam ir viegla krēmveida konsistence. Atsevišķi gribu pieminēt produkta smaržu, kura manam degunam šķiet ļoti patīkama un neilgu laiku arī saglabājas matos.
Krēmu klāju mitros matos - gandrīz visā to garumā, izvairoties no saknēm, kā arī norādīts produkta aprakstā. Pie saknēm klāju Dove izsmidzināmo līdzekli matu apjomam.
Līdzeklis labi nogudina matus tos nenoslogojot, piešķir tiem patīkamu tekstūru un "smagumu". Mati saglabājas tīri tik pat ilgu laiku, it kā tajos nebūtu ieklāti nekādi līdzekļi, kas ir liels pluss, jo pārāk bieži mazgāt matus man nepatīk. 
BB krēms arī pasargā matus no UV staru nodarītā kaitējuma, kas ir papildus bonuss tuvojoties vasaras sezonai.
Noteikti iesaku izmēģināt visām plānāku matu īpašniecēm, jo līdzeklis nenoslogo matus, nepadara tos netīrus ātrāk kā vajadzētu, bet nogludina, mitrina tos un piešķir patīkamu aromātu.

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
aptuveni EUR 6
Vērtējums:
9/10

*Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

5 komentāri:

  1. Šo gribēju pamēģināt kā alternatīvu visām eļļām,kas šobrīd notiek apkārt.Vasaras sezonai man varētu derēt ļoti labi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, vasarai būs tieši laikā :)

      Dzēst
    2. Noteikti pamēģināšu šo! Bet man jautājums- vai kāda ir mēģinājusi keune care line un echoline līnijas produktus? Gribētos pamēģināt, un šobrīd vispār aktuāli uzlabot matu stāvokli (mati palikuši uz pusi plānāki nezināmu iemeslu dēļ).

      Dzēst
  2. Es šo un visus citus krēmus matiem noliek pagaidīt līdz vasarai, jo saules un ūdens pelžu sezonā nekas labāks nevar būt! Mati netiek noslogoti, tie ir aizsargāti un pabaroti arī :)

    AtbildētDzēst
  3. Nekad neesmu mēģinājusi šo produkciju!

    AtbildētDzēst