svētdiena, 2015. gada 22. marts

ARTISTRY Little Black Dress acu ēnu palete + lūpu krāsa & nagu laka

Nesen manās rokās nonāca šis burvīgais trio :) Par Artistry kosmētiku - gan dekoratīvo, gan kopjošo esmu vislabākajās domās, tādēļ biju ļoti priecīga saņemt un izmēģināt šos produktus.

Little Black Dress astoņu toņu acu ēnu palete:
Spīdīgs, mirdzošs, matēts - Little Black Dress acu ēnu palete ir iespējām bagāta. Īpaši radīta ARTISTRY zīmolam, patentētā melnā pūdernīca sevī iekļauj astoņas plūmju toņu ēnas un divpusēju otiņu, kuras vienu galu izmanto lai sajauktu kopā acu ēnas, bet otru, lai novilktu izteiktās acu līnijas. Acu ēnu kolekcija izstrādāta, lai tā būtu piemērota jebkurai dzīves situācijai un noderētu gan dienas, gan vakara grimam.

Acu ēnas ir labi pigmentētas, ļoti zīdainas un viegli iztušējamas. Paletē pārsvarā dominē toņi ar spīdumiem. Matēts ir tikai viens tonis - intensīvais plūmju tonis ar nosaukumu Glamour.
Savā ēnu uzklāšanas tehnikā neesmu nekāds novators, jo pārsvarā izmantoju vienu toni pa visu plakstiņu, bet ar tumšāku nedaudz ietonēju kaktiņus, tomēr palete sniedz milzum daudz iespēju izveidot dažādus meikapus - gan neuzkrītošus un maigus, gan dramatiskus. 
Ar toņiem viegli strādāt, tie labi papildina viens otru un lieliski sapludinās. Klāt pievienotā otiņa ir labas kvalitātes un bieži izmantoju tikai to.
Futlāris, protams, arī pelnījis tikt izcelts saulītē :) Ļoti glīts, kvalitatīvi izpildīts, ar lielu un ērtu spoguli.

Produkta cena: EUR 56
Pieejamība: Iespējams iegādāties pie Amway biznesmeņiem
Vērtējums: 9/10

Signature Color lūpu krāsa tonī Rose Petal (08):
Satur piesātinātu un intensīvi mitrinošu formulu ar E vitamīna piedevu, kas atjauno lūpu dziļākos slāņus un mīkstina tās. 16 piesātinātas krāsas toņi no sārta līdz ogu tonim, no koraļļkrāsas līdz izteikti sarkanam un no miesas krāsas līdz brūniem toņiem.
Oriģināls pagriešanas un klikšķa princips, patentētas tehnoloģijas sistēma, kas ir rūpīgi izstrādāta 17 daļās, nodrošina iepakojuma aizvēršanu un atbilstošu vāciņa aizvēršanu.

Tonis ir gluži kā radīts man nodomāju es, kad pirmo reizi uzklāju šo lūpu krāsu. Tikai pēc tam varēju novērtēt visas citas labās lietas :) Rose Petal tonis nav nedz par rozā, nedz par sarkanu, nedz pārāk blīvs, vai pārāk caurspīdīgs.
Lūpu krāsa lieliski klājas, nepasvītro nekādus defektus, ir izcili mitrinoša un komfortabla. Protams, pēc ēšanas tonis ir jāatjauno, bet tā, manuprāt, nav problēma.
Klikšķa princips iepakojumam ļauj bez raizēm lūpu krāsu iemest somā, jo produkts atverams pagriežot aiz futlāra pamatnes, tādēļ vāciņš nekur nevar "aizmukt" - ļoti ērti un lietotājam draudzīgi :)

Produkta cena: aptuveni EUR 27
Pieejamība: Iespējams iegādāties pie Amway biznesmeņiem
Vērtējums: 9/10

Nagu laka tonī Summer Nights:
Piesātināta un noturīga nagu laka, kuras sastāvā ir jauna, ilgnoturīga formula. Pieejama plaša krāsu palete, sākot no klasiski matētiem līdz pat spīdošiem krāsu toņiem.

Lakai ir gēlveida tekstūra, kas viegli klājas un labi izlīdzinās. Konkrētais tonis ir diezgan caurspīdīgs, tādēļ blīvam pārklājumam klāju trīs kārtas. Finišs ir ļoti spīdīgs un papildus mirdzumu piešķir mazītiņie zelta puteklīši lakas sastāvā. Laka ļoti ātri žūst un pagaidām nēsājas bez problēmām (otrā diena) :)
Ļoti vasarīgs un saulains tonis.

Produkta cena: aptuveni EUR 15
Pieejamība: Iespējams iegādāties pie Amway biznesmeņiem
Vērtējums: 8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

10 comments:

  1. Acu ēnām tik skaisti toņi! :)

    AtbildētDzēst
  2. Lūpu krāsa ļoti skaista, tāds neparasts tonis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Man arī ļoti patīk šis tonis, nekā līdzīga manā lūpu krāsu kolekcijā līdz šim nebija.

      Dzēst
  3. Lūpu krāsas tonis tiešām savdabīgs,taču Tev piestāv! Paletes toņi arī super,tādi sulīgi

    AtbildētDzēst
  4. Acu ēnas izskatās tiešām labas, un galvenais tas pigments ir tik intensīvs. :)
    Lūpu krāsai no tiesas skaists tonis, bet tāds, kas noteikti visiem nepiestāvēs, bet Tev izskatās ļoti labi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, ēnas ir ļoti pigmentētas un krēmīgas, vispār - ļoti labas :)

      Dzēst