svētdiena, 2015. gada 11. janvāris

MOSSA, Barojošs antioksidantu dienas krēms (Lācene & Vitamīns C), 50 ml

Trīskārša iedarbība: 1. Formula ar lācenes bioaktīvo kompleksu un vitamīnu C baro un mitrina ādu. 2. Fragmentēta hialuronskābe palīdz aizpildīt un izlīdzināt sausuma radītās grumbiņas. 3. Lācenes antioksidanti aizsargā no vides kaitīgās iedarbības un kavē novecošanos. 

Šo krēmu iegādājos jau vairākus mēnešus atpakaļ. Sākotnēji to lietoju šad un tad, respektīvi, ne katru dienu, jo pirmais iespaids par produktu nelika man aizbīdīt visus pārējos krēmus tālākajā plauktiņa stūrī. 
Iestājoties vēsākam laikam krēmu sāku lietot daudz biežāk, jo tas ir diezgan barojošs un izveido tādu kā aizsargkārtiņu uz ādas, kamdēļ ir ļoti piemērots vējainam un aukstam laikam. 
Šobrīd lācenes krēmu lietoju katru rītu, jo vienā brīdī piefiksēju, ka tas gluži vienkārši ļoti patīk manai sejas ādai. Jūtu, ka krēms arī labi pasargā no dažādām vides stihijām, jo vakarā pēc ādas attīrīšanas tā šķiet mazāk apsārtusi un sakairināta, nekā līdz šim. 
Neskatoties uz to, ka krēms ir diezgan barojošs, tas nav taukains, vai lipīgs - iesūcas tas diezgan ātri un kosmētiku uz tā klāt nesagādā nekādas grūtības.
Krēmam piemīt nezukrītošs aromāts - atgādina kaut kādas zālītes, vai kaltētus augus, bet pēc krēma uzklāšanas aromāts vairs nav jūtams.
Kopumā varu teikt, ka krēms man ļoti patīk un labi der manai sejas ādai. Tas nav produkts, no kura vajadzētu gaidīt kaut kādus brīnumus, bet tas gluži vienkārši ir labs krēms ikdienas lietošanai, kas baro, mitrina un labi pasargā sejas ādu no vides kaitīgās iedarbības. 

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
EUR 11,15 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
8/10

6 komentāri:

  1. Man patīk Mossa krēmi, bet sev izvēlējos to, kurš domāts kombinētai ādai, ar mellenēm un esmu sajūsmā :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, šis krēms iepatikās tieši rudenī, kad jau gāja uz beigām. Vēl jāizmēģina mellene un acu krēms, tad būšu noprovējusi gandrīz visu no Mossas. :)

    AtbildētDzēst
  3. Man bija šis krēms un palika ar tiem labākajiem vārdiem atmiņā. Es teiktu, ka šo krēmu jāņem noteikti tām, kurām ir sausa āda, jo lai arī cik loti tas labi pasargāja sejas ādu un labi kopa, manai kombinētajai ādai tas likās nedaudz pa smagu, bet es to sapratu tikai uz beigām :) Jebkurā gadījumā, krēms konfekte!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šobrīd der ļoti labi, bet vasarā, jā, varētu būt par smagu - tad paņemšu to melleni :)

      Dzēst