trešdiena, 2015. gada 14. janvāris

MOSSA, Attīrošās krēmputas Baltā Jāņoga (AHA augļskābes), 200 ml

Dabiskas, attīrošas krēmputas ar jāņogu AHA augļskābēm tīrai, svaigai un mirdzošai sejas ādai. Saudzējoša iedarbība: dabiskās mazgājošās vielas maigi attīra ādu, noņem kosmētiku, neizjaucot ādas dabisko pH līmeni. Rezultāts: āda ir efektīvi attīrīta, tā kļūst svaiga un mirdzoša. 
Lietošana: iemasēt nelielu daudzumu produkta sejas ādā, noskalot ar ūdeni. Izvairīties no produkta iekļūšanas acīs. Piemērots visiem ādas tipiem.

Turpinu iesākto Mossa tēmu, tikai šoreiz par krēmputām :)
Jau krietnu laiciņu esmu pārgājusi uz sejas attīrīšanas "sistēmu", kura sevī neietver nekādus putojošos līdzekļus. Tieši tādēļ, kad šīs putas tikko parādījās veikalu plauktos, nepievērsu tām sevišķu uzmanību, jo vārds "putas" jau nozīmē, ka tas nav priekš manis. Tomēr ar laiku vairākos blogos parādījās ļoti pozitīvas atsauksmes, kas piedevām vēstīja, ka putojošās īpašības šim produktam ir ļoti vāji izteiktas.
Nolēmu pamēģināt un nemaz šo lēmumu nenožēloju, jo nupat esmu nopirkusi jau otro šī produkta iepakojumu.
Konsistence putām ir kaut kur pa vidu starp pieniņu un želeju. Smarža ir ļoti patīkama - svaiga un uzmundrinoša. Tieši tādēļ tās esmu iecienījusi lietot no rītiem, jo svaigais aromāts palīdz pamosties.
Ādu putas attīra labi, bet saudzīgi, un nemaz nesausina. Putojošos līdzekļus nelietoju tieši tādēļ, ka tie pārmērīgi izsausina sejas ādu, bet pie šī produkta to neesmu novērojusi. Āda ir tīra un svaiga, bet nav tās riebīgās sajūtas, ka pēc iespējas ātrāk gribās uzklāt krēmu.
Ļoti patīk un noteikti iesaku izmēģināt :)

Vēl atsauksmes par šīm krēmputām var izlasīt pie KamilasElīnasZandasSignes un Baibas

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
EUR 9,95
Vērtējums:
9/10

11 comments:

  1. Es arī esmu šo krēmputu fane, lieliskas! :)

    AtbildētDzēst
  2. Man atkal šīs kremputas uz vakaru patīk lietot :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Reizēm lietoju arī vakaros, bet biežāk gan no rītiem :)

      Dzēst
  3. Kā ir ar acu grima noņemšanu? Vai noņem? Vai tomēr tam nav paredzētas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pāris reizes izmēģināju - noņem diezgan labi. Manuprāt, uz iepakojuma arī rakstīts, ka paredzētas meikapa noņemšanai.

      Dzēst
  4. Kosmētiku noņem labi, man šis arī vairāk kā rīta produkts. :)

    AtbildētDzēst
  5. Es viņu biju lietojusi no rītiem, bet manai ādai nepatika, sāka sausināt, bet šis man ir tāds tīrās ādas dienas mazgājamais, kad vairākas dienas nekrāsoju seju un lai nomazgātu netīrumus un tādas lietas, šis ir īstais :)

    AtbildētDzēst
  6. Šīs gan diez vai pati pirkšu, ja nu kāds uzdāvinās vienīgi :D Sobrid testēju Aterances sejas putas.. nezinu, varbūt visi tie putu produkti nav prieks manis, jo velk sejas adu .. nezinu, varbūt tā vajag, ka velk ādu?! Bet ja pat manu taukaino ādu velk .. nu nez..

    AtbildētDzēst