trešdiena, 2015. gada 21. janvāris

JOICO, Smooth Cure sulfātus nesaturošs šampūns un kondicionieris, 300ml

Joico Smooth Cure sulfātus nesaturošs, matus mīkstinošs, spēcinošs, nogludinošs šampūns, kas novērš matu savelšanos, nepadara matus smagnējus. Sastāvā formaldehīnu nesaturošs dziļas iedarbības KeraShield Complex™, ko veido bagātīgas vieglas eļļas un sviesti, kas apvienojumā ar hidrolizētu keratīnu izveido aizsargslāni, lai sasniegtu izteikti gludu rezultātu, kas ir noturīgs līdz 72 stundām bez spēcīgas iedarbības ķimikāliju klātbūtnes.
Joico Smooth Cure sulfātus nesaturošs, matus mīkstinošs, spēcinošs, nogludinošs kondicionieris, kas novērš matu savelšanos, nepadara matus smagnējus. Sastāvā formaldehīnu nesaturošs dziļas iedarbības KeraShield Complex™, ko veido bagātīgas vieglas eļļas un sviesti, kas apvienojumā ar hidrolizētu keratīnu izveido aizsargslāni, lai sasniegtu izteikti gludu rezultātu, kas ir noturīgs līdz 72 stundām bez spēcīgas iedarbības ķimikāliju klātbūtnes.

Šī ir mana pirmā iepazīšanās ar Joico matu kopšanas produktiem. Līdz šim biju vien lasījusi slavinošas atsauksmes citos blogos, bet beidzot izmēģināju un pārliecinājos arī pati :)
Šie abi produkti pavisam noteikti ir starp labākajiem matu kopšanas līdzekļiem, kas izmēģināti aizvadītajā gadā. 
Šampūnam ir diezgan bieza, krēmīga konsistence. Lai pilnvērtīgi izmazgātu matus, nepieciešams pavisam neliels šampūna daudzums. Smarža ir neitrāla. 
Cik man bija nācies lietot citus sulfātus nesaturošus šampūnus, tad tie bieži vien padarīja matus ļoti cietus, ka pat kondicionierim bija grūti šo situāciju atrisināt. Es nezinu kā Joico tas ir izdevies, bet pēc šī šampūna lietošanas mati ir tik mīksti, ka mierīgi varētu iztikt arī bez kondicioniera. Pamanīju, ka ilgstoši lietojot sulfātus nesaturošus matu līdzekļus galvas āda jūtas daudz komfortablāk.
Kondicionierim ir biezāka konsistence, bet ne tik ļoti, lai būtu grūtības produktu izvilināt no pudeles. Par cik tas šķiet tāds diezgan barojošs, tad pie saknēm parasti neklāju - tikai uz matu galiem. Mati momentāli kļūst vēl mīkstāki - kā jau pēc kondicioniera lietošanas.
Vislielākais ieguvums lietojot Joico šampūnu un kondicionieri ir, ka mati saglabājas tīri aptuveni četras dienas, kas priekš manis ir diezgan ilgs laiks. Šie produkti matus nenoslogo, bet tajā pašā laikā tie ir pabaroti un nav sausi, galvas āda arī jūtas ļoti labi. Viennozīmīgi varu teikt, ka šie produkti ir lieliski.

Kur nopirkt?
Stockmann, www.topbeauty.lv
Cena:
EUR 15 par vienību 
Vērtējums:
10/10

8 komentāri:

  1. Pareizi Tu saki, ka vairums šampūnu bez pē vielām ļoti sausina matus. Es šobrīd arī esmu ideālā šampūna meklējumos un mani tas ļoti nomāc. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir, sausina un padara cietus it īpaši,ja ir gaiši mati, tomēr stiprākus. Pateicoties bez pē šampūniem, es paliku ar matiem uz galvas, pēc savām ekstrēmajām balināšanām `13 gadā.Bija riebīgi, ka mati tā kā pārmazgāti,sausi, bet nenācās griezt nost zēngalviņu. ;D

      Dzēst
    2. Tiešām iesaku pamēģināt šos, jo man neticās, ka kādam viņi varētu sausināt matus :)

      Dzēst
  2. šo neesmu lietojusi, jo viņš skaitās paredzēts bieziem matiem, cik saprotu?
    Man ļooti patīk Moisture Recovery un K-Pak sērijas. Starp citu, šobrīd Stockmanā labas cenas lielajiem 500ml duo komplektiem, sanāk lētāk kā mazie tilpumi..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par informāciju :) Šie ir paredzēti sprogainiem, nepaklausīgiem, vai raupjiem matiem.

      Dzēst
  3. Man ir no šīs sērijas divi komplekti - apjomam un daily care. To otro pārīti neesmu vēl sākusi lietot, bet apjomam - ļoooti patīk, mati arī super mīksti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti mēģināšu arī citus Joico produktus, jo pirmais iespaids ir ļooti labs :)

      Dzēst
  4. No Joico gandrīz vis kas mēģināts patika. Būs arī šie jāizmēģina, paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst