piektdiena, 2015. gada 2. janvāris

AVENE, Antirougeurs Fort - Relief concentrate for chronic redness, 30 ml

Ātrās iedarbības formula cīņai ar lokālu apsārtumu un diskomforta sajūtu. Dzeloņu ruskusa ekstrakts uzlabo ādas mikrocirkulāciju, samazina apsārtumu parādīšanās biežumu. Bagātināts ar Avene termālo ūdeni, krēms novērš kairinājuma un karstuma sajūtu. Maigs un mitrinošs krēms ar samtainu tekstūru. Lieto: uzklāt no rīta un/vai vakarā uz problemzonām (vaigi un deguna spārni) pēc ādas attīrīšanas.

Kaut arī Avene zīmola produkcijas klāstā atrodami vairāki sejas kopšanas produkti, kuri specifiski paredzēti kuperozas ādas kopšanai, nemaz tik daudzus no tiem nebiju mēģinājusi. Šo krēmu tikai nesen piefiksēju, tādēļ uzreiz arī iegādājos. Pie viena paņēmu arī nomierinošo sejas masku, par kuru pagaidām savu viedokli vēl neesmu noformulējusi, bet ar šo krēmu viss ir skaidrs - drošības pēc nopirku vēl vienu, ja nu negaidīti beidzas šis :)
Šoziem mana sejas āda ir īpaši jutīga un viegli sakairināma, tādēļ meklēju līdzekli kas būtu īpaši koncentrēts, lai cīnītos ar apsārtumu. 
Krēms ir diezgan biezs, bet konsistence patiesi ir samtaina, kā arī minēts produkta aprakstā - tas ļoti viegli klājas un momentā padara sejas ādu gludu un samtainu. Arī nomierinošais efekts neliek ilgi gaidīt. Jāsaka, ka lielākoties krēmu lietoju uz nakti un no rīta sejas tonis ir vienmērīgs, āda ir maiga un nav jūtams nekāds diskomforts. No rītiem krēmu nemēdzu lietot, jo paiet kāds brītiņš, kamēr tas ir iesūcies.
Diezgan pasen biju mēģinājusi citu Avene krēmu kuperozai ādai, to, kurš ir ar zaļganu toni, tomēr tas sagādāja vilšanos, jo nekādu efektu pēc viņa lietošanas nejutu. Iespējams, tādēļ neturpināju savu pazīšanos ar zīmolu, bet šis krēms man ļoti iepaticies, tādēļ droši to varu ieteikt visiem, kam ir problēmas ar sejas apsārtumu.

Kur nopirkt?
aptiekās, Stockmann
Cena:
EUR 17,50 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
9/10

8 komentāri:

  1. Šo vajadzētu pamēģināt, mana āda arī šausmīgi cimperlīga! :/
    Skotijā biju atklājusi E45 krēmu, ļoti lēts un strādā brīnumus uz manas ādas, bet nu iet jau pēdējais iepakojums un jāmeklē kāds aizvietotājs, kas pieejams Latvijā.
    Man ļoti patīk Avene, tik tā cena...
    Vai viņš ir ekonomisks? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja lieto tikai uz problēmzonām, tad ir diezgan ekonomisks :) Man pirmā tūbiņa drīz jau būs cauri (lietoju viņu kādus divarpus mēnešus), bet es diezgan bieži krēmu lietoju visai sejai.

      Dzēst
  2. Izklausās kā brīnumlīdzeklis! Man ir neliels apsārtums uz deguna un deguna spārniem, kosmetoloģe teica, ka tā esot alerģija, jo tikko biju sākusi lietot eco alģu sejas ziepes. Tās nelietoju jau vairāk kā mēnesi, bet apsārtums vien nedaudz nomierinājies, domā šis palīdzētu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neņemos apgalvot, ka krēms varētu palīdzēt alerģijas gadījumā, tomēr tā sastāvā nav smaržvielu, vai kairinošu ingredientu, kas varētu pasliktināt ādas stāvokli. Tāpat varētu ieteikt arī Physiogel AI krēmu, kurš arī nomierina, samazina kairinājumu un apsārtumu, kā arī niezi, ja tāda ir.

      Dzēst
  3. Paldies par atsauksmi :) Vai ir kāds efekts arī uz plīsušiem kapilāriem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu novērojusi sev plīsušus kapilārus, man tie vienkārši izvietojās ļoti tuvu ādas virspusei, tā ka īsti nevaru komentēt.

      Dzēst
  4. Izklausās, ka man šo vajadzētu - mana jūtīgā, kuperozā āda sākusi dikti niķoties, pēdējā laikā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tad šo krēmu noteikti vērts izmēģināt :)

      Dzēst