sestdiena, 2015. gada 24. janvāris

ARTISTRY, Powder Foundation in L1C1, SPF 20 PA+++ UVB/UVA, 12g

Jaunais un ekskluzīvais ARTISTRY EXACT FIT tonālais pūderkrēms ir līdz šim progresīvākā dekoratīvā kosmētika, kuras sastāvā ir Taiti pērles un gaismu atstarojošās optisko prizmu daļiņas, kas izlīdzina sejas krāsu un padara to vienmērīgu. Savukārt tā sastāvā esošie Amazones minerāli, kas iegūti no Amazones upes gultnes baltajiem māliem, kontrolē tauku līmeni ādā un novērš ādas spīdumu, radot gludas un matētas ādas izskatu. Kosmētikas sastāvā ir SPF 20, kas nodrošina aizsardzību pret kaitīgo UVA/UVB PA+++ starojumu, tādējādi palīdzot saglabāt ādas jaunību. Tonālais pūderkrēms ir noturīgs arī karstos un mitros laikapstākļos un ir pieejams 8 dažāods krāsu toņos. Produkts ir dermatoloģiski pārbaudīts un nesatur smaržu un taukvielas, ir piemērots visiem ādas tipiem (tai skaitā jūtīgai ādai).

Tonālais pūderkrēms pieejams 8 krāsu toņos, kas izstrādāti pēc inovatīvās sejas analīzes tehnoloģijas F.A.C.E.S.. Lai uzzinātu piemērotāko toni, nepieciešams noskaidrot ādas līmeņa toni (L1-gaišs, L2-vidējs, L3-vidējs līdz tumšs) un apakštoni (W-silts, N-neitrāls, C-vēss), ko palīdzēs noteikt papildu kontroljautājumi. Piemēram, ja ādas līmeņa tonis atbilst 1. līmenim (L1) un apakštonis ir silts(Warm) dekoratīvās kosmētikas bāzes tonis būs L1W1 (gaišāks) vai L1W2 (nedaudz tumšāks un intensīvāks).

Kopš sāku lietot šo pūderkrēmu, bez raizēm varu klāt arī vieglākas konsistences tonālos līdzekļus, neuztraucoties par pārāk caurspīdīgu klājumu, jo šis pūderis paveic atlikušo darbiņu, respektīvi, nomaskē visu to, kas vēl palicis nenomaskēts.
Kaut arī pūderi lietoju pēc tonālā krēma, tas pilnīgi mierīgi var kalpot kā solo produkts, bet šāds variants vairāk būs piemērots kombinētas/taukainas ādas īpašniecēm. Iespējams, vasarā man arī derētu tāda opcija, tomēr pagaidām, kamēr ir ziema, un mana āda ir vairāk sausa nekā kombinēta, tad pūderi lietoju pa virsu sejas krēmam un tonālajam krēmam. Izklausās pēc pamatīga pīrāga, tomēr aukstumā mana sejas āda ar visu to uz viņas jūtas komfortabli un pasargāti :)

Pūdernīca un pats pūderis šajā gadījumā nopērkami atsevišķi. Tā ka, ja produkts ir iepaticies, tad nav nepieciešams atkārtoti maksāt par iepakojumu, jo atliek iegādāties tikai pašu pūdera bloku un ievietot to jau esošajā pūdernīcā.

Pūdernīcas apakšējā nodalījumā atrodams divpusējs sūklis, kas kosmētikas uzklāšanas laikā palīdz panākt vienu no diviem efektiem. Izmantojot sūkļa samtaino pusi, tiks iegūts plāns vai vidējs pārklājums, savukārt sūkļa otra puse izmantojama, ja nepieciešams iegūt biezāku dekoratīvās kosmētikas pārklājumu.
Jāsaka, ka sūklis ir ļoti kvalitatīvs, tādēļ dienas laikā, ja ir nepieciešamība piepūderēties, izmantoju viņu, bet mājās, kur pieejama mana pūderota, lietoju to.

Vēl pūdera komplektācijā ietilpst glīts samta maisiņš, kurā pārnēsāt pūderi, lai iepakojums nenoskrāpējas, vai kā citādi netiek apskādēts.

Runājot par pašu produktu - man tas ļoti patīk. Kā jau minēju iepriekš, tas diezgan labi izlīdzina sejas kopējo toni un sniedz vieglu, vai vidēju pārklājumu, atkarībā no tā, kādu uzklāšanas tehniku lieto. Bildē redzams tas, kādu efektu šis pūderis dod viens pats. Komplektā ar tonālo krēmu iespējams nomaskēt visas nepilnības, bet tajā pašā laikā sejas āda neizskatās nedzīva, vai pārblīvēta ar dekoratīvo kosmētiku. Pūderi var droši uzslāņot, ja ir tāda nepieciešamība, jo tāpēc āda neizskatīsies sausa, vai pārpūderēta.
Pūderis ir arī izcili noturīgs, jo darba dienas beigās tas nav nekur pazudis, vai kļuvis pleķains. Tas arī nesausina ādu, vismaz ne tādā veidā, kādā to lietoju es (virs tonālā krēma).
Vēl milzīgs produkta pluss ir saules aizsardzība, kuru tas sniedz. Kas var būt vienkāršāk, kā dienas laikā atjaunot saules aizsardzību vienkārši piepūderējoties. Kā saules aizsargfiltri šeit izmantoti oktinoksāts, titāna dioksīds un cinka oksīds. Sākumā biju nedaudz noraizējusies par to oktinoksātu, jo pagātnē esmu saskārusies ar alerģisku reakciju no ķīmiskajiem aizsargfiltriem, bet nekāda negatīva ādas reakcija pret to man nebija, tā ka ar patikšanu turpinu lietot pūderi :)

Kur nopirkt?
no Amway uzņēmēja
Cena:
aptuveni EUR 45
Vērtējums:
9/10

* Produktu apskatam piedāvāja Amway zīmola pārstāvji Latvijā.

4 komentāri:

  1. pūderis izskatās šiks un efekts arī lielisks, bet 45 eur ir pamatīga summa. Kaut gan, ja tu lieto tikai vienu pūderi, tad no otras puses tas ir labs ieguldījums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, man parasti lietošanā ir viens, maksimums divi pūderi. Šis pūderis arī ir ļoti ekonomisks - blīvi sapresēts un neputekļo. Domāju, viņš man kalpos diezgan ilgi :)

      Dzēst
  2. Ļoti labs un dabīgs efekts! Man patīk kompaktie pūderi, kas ir kā pūderi, bet ar labu sedzamību un matē seju. Tāds man ir no Max faxtor, tādā garenā zeltainā iepakojumā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tagad sapratu, ka man arī ļoti patīk, ka pūderis sniedz papildus sedzošu efektu. Paldies par ieteikumu :)

      Dzēst