sestdiena, 2013. gada 7. decembris

OBLEPIKHA SIBERICA, Smiltsērkšķu-medus skrubis ķermenim 300ml


Attīra un atjauno ādu, saglabājot skaistumu un jaunību. Altaja smiltsērkšķu eļļa dziļi baro ādu, dāvinot komfortu un maigumu. Griķu medus paaugstina ādas elastību. Organiskais salvijas ekstrakts tonizē, veicina toksīnu izvadīšanu, padara ādu maigu un gludu. 
Lietošana: ar vieglām masējošām kustībām uzklāt nelielu daudzumu skrubja mitrai ādai, nomazgāt ar ūdeni.


Neskatoties uz savu pagātnes vilšanos Siberica produktos, tomēr nolēmu izmeģināt kaut ko no jaunās smiltsērkšķu produktu līnijas. Tajā ietilps diezgan liels produktu klāsts, pārsvarā matu kosmētika (pieejams pat skrubis galvas ādai), kā arī daži produkti ķermeņa kopšanai. 
Galvenā šīs līnijas sastāvdaļa ir Altaja smiltsērkšķis, kas ir viens no labākajiem vitamīnu, neaizvietojamo aminoskābju, kā arī taukskābju omega 3, 6, 9 un retās omega 7 avotiem.

Skrubim ir diezgan bieza, staipīga konsistence, kas, domājams, pateicoties griķu medum. Smarža ir fantastiska, pie nosacījuma, ka smiltsērkšķu aromāts kā tāds šķiet patīkams. Man patīk :) Tomēr ir viens liels BET - pašā skrubēšanās procesā aromāts transformējas, kļūst tāds skābens, ne pārāk tīkams. Tas ir dīvaini, jo smaržojot no bundžas aromāts ir ļoti patīkams. 
Savu galveno uzdevumu skrubis veic labi, āda pēc tā lietošanas ir maiga un mīksta, kā tam arī vajadzētu būt. Pēc skrubja noskalošanas uz ādas nepaliek eļļas kārtiņa, kas daudziem varētu likties kā pluss, tomēr priekš manis tas ir mīnuss. Man patīk, ja pēc skrubja lietošanas nav nepieciešamības pēc ķermeņa krēma, bet šajā gadījumā bez tā neiztikt, jo ziemas periodā ķermeņa āda man kļūst ekstra sausa.
Nu, tā... Nevarētu teikt, ka skrubis ir slikts, tomēr atkārtoti to nepirkšu, jo ir zināmi labāki.

Sastāvs:
aqua with infusions of salvia officinalis leaf extract, mel (medus), maris sal, glycerin, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii, pinus siberica seed powder, hippophae rhaimnoides fruit oil, parfum.

Kur nopirkt?
Siberica veikalos
Cena:
LVL 3, 79 (cena ar 20% atlaidi)
Vērtējums:
6/10

9 komentāri:

  1. Interesanti, būs jāpaskatās. Kaut gan saskābušu zapti gan negribētu.
    Varbūt ir vērts pamēģināt Bio2You jaunos skrubjus? Izskatās, ka tie ir eļļaini. Man gan tas neder, patīk tie, kuri neatstāj vispār nekādas eļļas, favorītos tagad Planeta Organica Jamaica skrubis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, uz Bio2You skrubjiem es jau kāri noskatījos :)

      Dzēst
  2. Es teiši rīt plānoju vizīti uz Siberikas veikalu, sameklēju jau klienta karti savos mājas ierakumos, tā kā visam vajadzētu izdoties - tēmēju uz to galvas skrubi, tīri pamēģināšanai, jo man jau šķiet, ka nekas labs tur beigās neiznāks! :D Tieši skatījos reklāmas bukletā šo sēriju, varbūt vēl kaut ko mēģināšu. Un tā, man arī skrubi ķermenim vajag! Paldies par atsauksmi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kosmetistā izlasīju atsauksmi par to galvas skrubi, meitene tur nomocījās ar viņu, jo nav iespējams izskalot, kā arī matus padarot ļoti cietus. Nezinu, vai vēl ko mēģināšu. Pārdevēja teica, ka laminējošais šampūns un balzāms esot dievīgi :)

      Dzēst
  3. Izklausās, ka sērija ir neslikta. Redzēs, ja būs izdevība kaut kur tuvumā būt Siberikai, jāpapēta šī kolekcija jaunā. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, es arī, iespējams, iegādāšos vēl kaut ko, varbūt matu masku :)

      Dzēst
  4. man ir mango-cukura skrubis no Siberika veikala: http://siberika.lv/lv/Organic-Shop/Skrubis-kermenim-Kenijas-mango.html
    eļļainumu neatstāj, āda pēc tā varētu tomēr justies labāk noskrubēta -varbūt, ka cukurs par mīkstu, bet smarža atsver jebko. Pat stundu pēc dušas visa pasaule smaržo pēc salda mango. Bet smarža ļoti patīkama, nav nedz sintētiska, nedz kaitinoša.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēģināju nomedīt to mango skrubi, bet tajos Siberika veikalos, kuros biju iegājusi, diemžēl, nebija :( Teica, ka vairs arī nebūšot.

      Dzēst
  5. Es pašreiz lietoju smiltsērkšķu sērijas šampūnu&kondic. Maniem matiem tie neder, jo rada blaugznas :( Bet man ir kaprīza galvas āda un diemžēl vairums šampūnu rada blaugznas.

    AtbildētDzēst