trešdiena, 2013. gada 11. decembris

EUCERIN, Acute Lip Balm


Eucerin intensīvi kopjošais lūpu balzams nodrošina tūlītēju palīdzību un kopšanu ļoti sausām, saplaisājušām lūpām, kā arī ekzēmas skartām lūpām, atopiskās ekzēmas un medikamentu radīta lūpu sausuma gadījumos. Samazina apsārtumu ap lūpām. Satur dabisko nomierinošo likohalkonu, naktssveces eļļu un pantenolu. Nesatur smaržvielas, krāsvielas un konservantus. Piemērots ikdienas lietošanai. Dermatoloģiskajos pētījumos apstiprināta lieliska iedarbība un saderība ar ādu, pat bojātu ādu. Dermatologi iesaka.

Domāju, ka ne tikai man šobrīd laba lūpu balzama esamība ir aktuāla lieta. Tikko rakstīju par ne pārāk pozitīvu iespaidu radījušo Nivea lūpu sviestu, tomēr svarīgi būtu uzrakstīt arī par ko noderīgu. 
Šim balzamam ir diezgan bieza, vazelīnam līdzīga konsistence. Parasti man ne pārāk patīk šādas tūbiņas, tomēr lietošanā tā ir diezgan ērta. 
Kā jau produkta aprakstā minēts, smaržas tam nav, bet garša ir, tomēr aprakstīt to diezgan grūti - nedaudz rūgtena, ne pārāk patīkama. Tas, manuprāt, ir vienīgais šī balzama trūkums.
Tomēr galvenais ir tas, ka balzams ir patiešām efektīvs. Tas dziedē saplaisājušas lūpas, ātri mazina kairinājumu, pasargā no sala un vēja. Lietoju viņu parsvarā tad, kad atrodos ārpus telpām, vai arī tieši pirms iziešanas. 

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
LVL 4,22
Vērtējums:
9/10

11 comments:

  1. Izsklausās labi! Es šobrīd esmu sajūsmā par Kiehl`s lūpu balzāmu :)

    AtbildētDzēst
  2. Kad nāks lielais sals, noteikti ņemšu šo, jo tas ir tas laiks, ka smērē, ko gribi, bet efekts nulle. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis ir viens no labākajiem lūpu balzamiem, kurus esmu mēģinājusi, tiešām iesaku ;)

      Dzēst
  3. vai, es jau n-tos latus esmu izterejusi lupu balzamos- ideals nav atrasts joprojam

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā ir tiem latiem arī man :) Ir daži balzami, kuri man ļoti patīk (šis tai skaitā), bet vienmēr kāds var izrādīties vēl labāks, tāpēc arvien tiek pirkti jauni :)

      Dzēst
  4. Šis ir iekāpis pērkmo lietu sarakstā. :)
    Šobrīd lietoju Burt's Bee. Tāds kodīgs, bet labs.

    Lilcha.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dīvaini, bet pagaidām neesmu mēģinājusi neko no BB produkcijas :) Kurš tieši ir tas kodīgais?

      Dzēst
  5. Šāds man bija pagājušajā ziemā, kad lūpas sāpēja un sūrstēja un izmēģinājos dažādus, bet šis mani izglāba. Šobrīd topā ir Annas Liepas lūpu balzams, lietojams gan tikai mājās, kad nav bail zieķēties ar pirkstiem. Šodien nopirku Palmer's lūpu sviestu tūbiņā, redzēs, vai man patiks, aromāts ir garšīgs.

    Liene

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau kuro reizi dzirdu labus vārdus par Annas Liepas balzamu, būs jāmēģina viņš atrast :)

      Dzēst