piektdiena, 2013. gada 10. maijs

ORGANIC THERAPY Face Masks (total clean, aqua revolution, no stress)


Organic Therapy ir Krievijas ražotāja "Pervoje Rešeņije" produkts, kurš ir autors ne tikai Organic Therapy, bet arī "Recepti Babuški Agafji", "Baikal Herbals", "Lactimilk", "Planeta Organica" u.c. produktu līnijām, kuras arī pie mums ir zināmas un iecienītas. 

Jāatzīstas godīgi, ka mani piesaistīja produktu noformējums - krāsains, priecīgs, tomēr ne bezgaumīgs. Pamanīju šo produkciju jau krietnu laiciņu pirms kaut ko nopirku, bet pozitīvās atsauksmes tomēr pamudināja iegādāties.

Total Clean ir maska sejas attīrīšanai, kuras sastāvā minēts balto trifeļu ekstrakts, kurš, kā norādīts produkta aprakstā - paaugstina ādas imunitāti, uzlabo apmaiņas procesus šūnās, regulē tauku dziedzeru darbību. Kā jau vairumā attīrošo masku, arī šajā ir kaolīns (baltie māli), kuri manai ādai nešaubīgi patīk. 
Man nācās krietni papūlēties, lai šo masku vispār izdabūtu arā no tūbiņas, tomēr man izdevās. Maskai ir diezgan bieza konsistence, smarža ir neitrāla. Klājas tā diezgan nevienmērīgi un to ir grūti izlīdzināt. 
Visām maskām, arī šai turēšanas laiks ir 8-10 minūtes, pēc tam tā jānoskalo ar siltu ūdeni. Šo masku ar to ūdeni noskalot ir visai pagrūti, tādēļ es izmantoju dabisko sūklīti, kurš samitrināts siltā ūdenī. 
Jāsaka, ka īpaši tīrāku seju pēc maskas notīrīšanas spogulī es neieraudzīju, kaut arī procesa gaitā likās, ka kaut kas tomēr notiek, jo bija tāda viegli kņudinoša sajūta. Nav pat vairs ko piebilst, jo neredzēju nekādu rezultātu (masku lietoju vairākas reizes, tomēr bez izmaiņām).

Vērtējums: 0/10

Aqua Revolution ir mitrinošā maska. Šai maskai ir vidēji šķidra konsistence. Izlīdzinās tā ļoti labi. Smarža ir nedaudz uzbāzīgāka, kā attīrošajai maskai - mazliet šķebinoša, saldena. 
Mitrinošā maska man iepatikās vislabāk no trijām, jo tā labi atsvaidzina sejas ādu. Efekts gan nav pārāk ilgstošs, tomēr man patīk šo masku lietot tieši no rītiem. 
Normāla maska, tomēr bez sajūsmas.

Vērtējums: 5/10

No Stress maska ar organisko babassu eļļu ir nomierinoša sejas maska. Babassu eļļa nomierina ādu, tai piemīt pretiekaisuma un aizsargājošas īpašības, pateicoties lielam vitamīnu, minerālvieli un aminoskābju daudzumam, tā atjauno ādas struktūru un ūdens balansu
Tekstūra maskai ir krēmīga, vidēji bieza. Smarža ir līdzīga kā mitrinošajai maskai.
Izklausās jau ļoti labi, tomēr maska man neiepatikās. Tas ir dīvaini, ka maska, kura paredzēta ādas nomierināšanai kož un kņudina. Pirmās 3-4 minūtes šī kņudināšana ir diezgan spēcīga, un man jau likās, ka rezultāts būs gluži pretējs. Pēc maskas notīrīšanas, par laimi, āda nebija apsārtusi, vai sakairināta, tomēr tās sajūtas man neiepatikās. 

Vērtējums: 0/10

Kopumā varu teikt, ka esmu nedaudz vīlusies, kaut arī zaudējumi nav sevišķi lieli. Manuprāt, par tik pat nelielām naudiņām var iegadāties krietni labākas maskas, vismaz mana pieredze par to liecina :)

Kur nopirkt?
veikalos Siberika, Maxima
Cena:
LVL 1,25 (cena ar atlaidi)

4 komentāri:

  1. Tu esi bijusi vēl skarbāka par mani! :)

    AtbildētDzēst
  2. Man no visiem Organic Therapy ir ļoti skaista alerģija... un katru reizi kad esmu kaut ko noprkusi smukā iepakojuma un labā apraksta dēļ, nākas izmest miskastē pēc pirmās lietošanas reizes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tik traki nebija, bet nu, maskas šā vai tā neiepatikās :)

      Dzēst