piektdiena, 2013. gada 17. maijs

L'OREAL, NUDE MAGIQUE BB powder (light)


Pirmais BB pūderis no L'Orela Paris. Tas nevainojami pielāgojas ādas tonim, atbrīvo seju no spīduma un padara to 100% samtainu. Svaiga, matēta sejas krāsa, nemanāms klājums. 24 stundu mitrināšana.

Šis pūderis man iepatikās, tomēr ne uzreiz. Pirmo reizi mēģināju lietot to meikapa nostiprināšanai, tomēr likās, ka tas izskatās pārāk pamanāms. Ja vēl gadījās uzklāt kaut nedaudz par daudz, izskatījās tā, it kā tikko būtu mīklu mīcījusi :) Sapratu, ka šādam mērķim lietošu citus pūderus, tomēr šo nolēmu izmēģināt  deguna piepūderēšanas procedūrām dienas laikā. 
Siltā laikā man parasti sāk spīdēt deguns, zods un piere, tādēļ matējošās salvetes, vai pūderis ir oligāti līdzņemamo lietu sarakstā. Ar šo lietu pūderis tiek galā ļoti labi - sejas āda uzreiz kļūst samtaina, gluda un pats galvenais - nespīdīga. 
Vienīgā atšķirība lietošanā bija tāda, ka no rītiem, meikapa nostiprināšanai, pūderi klāju ar otu, bet pa dienu lietoju klāt esošo sūklīti, kurš atrodams nodalījumā zem pūdera. Atliek secināt, ka lietojot sūklīti pūderis klājas vienmērīgāk un uz ādas nav manāms - arī ja piepūderēšanās notiek vairākas reizes dienā.

Kur nopirkt?
Drogas, Stockmann, Kolonna
Cena:
LVL 7,99
Vērtējums:
8/10

7 komentāri:

  1. Man ar sūklīti arī labāk patika, uz otas galīgi neuzvedās.
    P.S. Bilde smuka - es ilgi mocījos, kamēr bildēju, neparocīgs iepakojums bildēšanai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, iepakojums diezgan nepateicīgs fotografēšanai - bija jāmeklē pareizais leņķis, lai nekas neatspīdētu :)

      Dzēst
  2. izskatās diezgan gaišs. Kāds tonis tas ir? Un vai šim pūderim ir spf?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pūderis ir ļoti gaišs, tonis ir light. SPF gan viņam nav, kas ir žēl.

      Dzēst
  3. lasot ražotāja aprakstu radās jautājums, kā pūderis var mitrināt 24h? es taču neesmu vienīgā, kurai tas likās neloģiski, vai ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pie pūdera apraksta kas tāds izklausās dīvaini, bet es to uztvēru tā, ka pūderim nevajadzētu ādu sausināt, ko viņš arī nedara :)

      Dzēst
    2. varbūt tā mitrināšana ir balstīta uz saraksta beigās esošo saulespuķu eļļu? :) nu, es tik tā spriedelēju, jo visā visumā pūderis man patīk.

      Dzēst