sestdiena, 2013. gada 4. maijs

L'OREAL, Elvital Total Repair Extreme divkāršais serums

Serums satur divus atjaunojošus koncentrātus, kas, lai sniegtu savu maksimālo spēku, sajaucas kopā tikai pašā pēdējā brīdī:
1. rekonstruējoša želeja ar atjaunojošo LAK 1000 tehnoloģiju, kas iesūcas 10 matu šķiedru slāņos līdz pašam kodolam, atjaunojot matus no iekšpuses; 
2. virsmu nogludinošs serums, kas bagātināts ar matu izlīdzinošām sastāvdaļām un keramīdu. Tas izlīdzina matu virsmu līdz pašiem matu galiem, novēršot matu galu šķelšanos un nepadarot matus smagus. Mati ir gludi un gaisīgi.

Pēc friziera apmeklējuma mani vienmēr pārņem "matains" noskaņojums, kas nozīmē tikai to, ka gribās sevi palutināt ar dažādiem un jauniem matu kopšanas līdzekļiem. Šis serums bija viens no iekāres objektiem, tādēļ arī nopirku.
Serumam ir viegla, silikonīga tekstūra, kas patiešām nepadara matus smagnējus, vai pieplakušus. No abiem dozatoriem vienlaicīgi izspiežās divkrāsaina želeja - sarkana un caurspīdīga. Nezinu, kurš no abiem ir želeja, un kurš serums, bet pieļauju, ka serums ir sarkanais.
Izmēģināju šo serumu klāt gan mitros matos, gan sausos - pēc ieveidošanas. Ja klāju mitros matos, vairāk jūtu tā saukto "atjaunojošo" efektu, jo mati paliek tādi kā biezāki, dzīvīgāki. Ja lietoju sausos matos, izteiktāks ir tieši nogludinošais efekts, bet var serumu izmantot divas reizes - gan mitros, gan tūlīt pēc izžūšanas, jo mati no tā necieš, respektīvi, neizkatās netīri, vai saplakuši.
Serums man iepatikās, tomēr mulsina fakts par ražotāja neizmērojamo skopumu. Produkta tilpums ir tikai 15ml.

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
LVL 2,90 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
8/10

12 comments:

  1. Patiešām labs serums, bet beidzās vienkārši zibenīgi. Tilpuma un cenas proporcija ir pavisam neizdevīga.

    AtbildētDzēst
  2. Ooo, izklausās labs, jāizmēģina.

    AtbildētDzēst
  3. Ha, ha, ha, es padomāju, ka tas ir SEJAS SERUMS, jo iepakojums tāds sejas krēmam atbilstošs!!!! Lasu "Tas izlīdzina matu virsmu" un domāju, nē, nu traks, krēms sejas apmatojumam? Vispār, kas par murgu!? Pēc tam sapratu, kam tas ir domāts, ha ha ha! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā varētu padomāt (spriežot pēc produkta daudzuma):)

      Dzēst
  4. Es ar noteikti iegādāšos atkārtoti, man ļoti patika/ patīk vēljoprojām šis serums. Un par zibenīgo beigšanos piekrītu! Tukšojas gaismas ātrumā, matus nesatauko un nesaķepina- lietojot pat vairākkārtīgi starp mazgāšanām ( man gan mati no gaišināšanas ir kļuvušinpasausi ) un burtiski aprij visu ko viņos ieklāju! Noteikti iesaku izmēģināt visiem :)

    AtbildētDzēst
  5. Ļoti patīk! Bet nepiekrītu par mazo iepakojumu, jo lietoju jau sen un daudz, bet vēl nav beidzies. Citi serumi ar 30ml beidzas ātrāk...

    AtbildētDzēst