trešdiena, 2013. gada 8. maijs

JOHN FRIEDA, Volume Refresh Dry Shampoo

Nesen veikalos parādījusies jaunā John Frieda Luxurios Volume matu veidošanas un kopšanas līdzekļu kolekcija. Pavisam tajā ietilpst 3 produkti - matu putas, matu laka un sausais šampūns. 
Par cik šobrīd mani ļoti interesē sausie šampūni, tādēļ kad beidzas iepriekšējais, nākamo izvēlos jau citu. Šoreiz tas ir John Frieda jaunums.

Kā jau jebkurš sausais šampūns, arī šis paredzēts matu uzfrišināšanai starp mazgāšanas reizēm atjaunojot arī zudušo kuplumu.

Šampūnam ir svaigs, neuzkrītošs aromāts, kurš matos sevišķi ilgi nesaglabājas.
Matus atsvaidzina ļoti labi, arī kuplinošais efekts ir, tomēr ja ir vēlēšanās to saglabāt uz ilgāku laiku, būtu nepieciešams lietot matu laku. Es to nedaru, jo man vienkarši nepatīk matu lakas. Kuplums ar laiku pazūd, tomēr mati izskatās tīri. 
Uz maniem gaišajiem matiem nekādu pūdera efektu matos es nemanu, tikai tīrākus matus. Bet, vienreiz izmēģināju uz vīra galvas (viņam ir tumši mati) - efekts bija pavisam cits. Mati zaudēja spīdumu un man ilgi un dikti nācās ķemmēt sauso šampūnu ārā no viņa matiem. Rezultātā tas izdevās, mati izskatījās tīrāki, tomēr diezgan matēti (kā jau nopūderēti mati). Tad man beidzot tapa skaidrs, kādēļ tumšu matu īpašniecēm ir krietni grūtāk piemeklēt sev piemērotu sauso šampūnu :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
LVL 5,55
Vērtējums:
7/10

4 komentāri: