piektdiena, 2013. gada 29. marts

RIMMEL, Apocalips, 401 Aurora


Es ļoti gaidīju to brīdi, kad pie mums parādīsies Rimmel Apocalips lūpu lakas. Jāsaka, ka youtube skaistuma pasaulē par šiem visi jūsmo jau krietnu laiciņu, tai skaitā manis nu jau ļoti iecienītajā kanālā essiebutton, kuru atklāju salīdzinoši nesen, bet šķiet, ka būšu noskatījusies teju visus video :)
Tātad, Apocalips lakas pie mums nopērkamas nu jau kādas divas nedēļas. Pieejamo toņu skaits - 8. 

Oficiālā informācija:
Rimmel London Apocalips lūpu lakas sastāva inovatīvā formula apvieno sevī lūpu krāsas noturību un izteikto lūpu spīduma mirdzumu, vienlaikus kopjot un mitrinot lūpas. Produktam ir ērts un parocīgs aplikators, nodrošinot ātru un vieglu lakas uzklāšanu. Neatstāj nospiedumus. 

Šoreiz man nebija problēmu ar vajadzīgā toņa izvēli, jo tā uzreiz krita uz Auroru :)


Iepakojums ļoti vienkāršs, bet man šķiet ļoti pierasts un mīļš, jo atgādina manus iecienītos Stay Glossy, tikai korķītis savādāks, bet tie ir sīkumi.


Aplikators, manuprāt, ļoti ērts. Katrā ziņā, ja noķēpājos, tad nav vainīgs viņš, vai naktspodiņš, bet gan mana paviršība uzklāšanā, jo tonis ir ļoti spilgts un tādus, domāju, ar vienu rāvienu, vai bez spoguļa uzklāt ir pagrūti. Katrā ziņā - aplikators nekādi papildus neapgrūtina uzklāšanas procesu.


Apocalips man ļoti iepatikās - gan tas, kā šis tonis izskatās tieši man, gan tas, kā viņš nēsājas. Pats galvenais - manas lūpas nesausina nemaz, pat neliekot apakšā lūpu balzāmu, bet papildus komfortam to var darīt. Šis ir tāds lūpu krāsas un lūpu spīduma apvienojums. Vieglu tekstūru mīļotājiem šis nebūs īstais produkts, jo toņi ir ļoti pigmentēti un uz lūpām jūtami. Par to, ka laka neatstāj nospiedumus ražotājs gan ir piemelojis, jo atstāj gan, piemēram, uz kafijas tases maliņas nospiedums redzams ļoti skaidri :)
Noturība ir ļoti laba, bet pēc pilnvērtīgas maltītes tonis nedaudz jāatsvaidzina, bet kafijas, vai tējas pauzi iztur uz urrā :)

Kur nopirkt?
Drogās
Cena:
LVL 6,59 (Drogas kartes īpašniekiem šobrīd iespējams iegādāties ar atlaidi)
Vērtējums:
9/10

16 comments:

  1. Ļoooti skaists un kvalitatīvs uz lūpām! Patīk!

    AtbildētDzēst
  2. Īsti nesapratu no apraksta, vai tas skaitās lip tint tipa produkts, kurš it kā ieēdas lūpās ilgākai noturībai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es teiktu, ka tas ir ļoti pigmentēts lūpu spīdums. Krāsa ir noturīga, bet ja notīru ar salveti meikapa noņemšanai, nekāds tonis uz lūpām nepaliek.

      Dzēst
  3. Tiešām lielisks produkts! Man prieks, ka ir vēl kāds kurš pievienojas sajūsmināto pulciņam. :)

    AtbildētDzēst
  4. Kad biju drogās, notestēju visus un tagad acis metu tieši uz Auroru un Big Bang:)

    AtbildētDzēst
  5. interesanti, paldies par atsauksmi, aplūkošu kad ieraudzīšu :)

    AtbildētDzēst
  6. man arī patīk šī lūpu laka!

    AtbildētDzēst
  7. Es arī metu acis uz šo! Saki, tā krāsa ir vairāk sarkana ne rozā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vairāk sarkana, korallīga :)

      Dzēst
    2. Tad jau tieši tas, ko meklēju! Paldies :) Man nepatīk lietot veikalu testerīšus, tāpēc vairāk paļaujos uz swatchiem uz rokas, no kuriem reizēm nevar neko saprast.

      Dzēst