sestdiena, 2013. gada 9. marts

CAROLE FRANCK, Aromatic spray

Šonedēļ biju pievērsusies dažādu kultūras pasākumu apmeklēšanai, tādēļ arī blogs tika atstāts novārtā, tomēr šodien gribu pastāstīt par vienu tiešām lielisku līdzekli. 

Carole Franck aromātiskais sprejs - piemērots visiem ādas tipiem, ūdens izsmidzināšanās mikropilīšu formā nodrošina ātrāku aktīvo sastāvdaļu izplatīšanu labākam rezultātam. Sprejs tonizē, mitrina un attīra sejas ādu.

Informācija par šo produktu ir visai skopa (pat ražotāja mājas lapā), tādēļ neskaitāmas labās lietas, kuras šis sprejs "nodara" manai sejas ādai nākas iedomāties pašai. 
Sastāvs ir tiešām iespaidīgs (ēterisko eļļu ziņā) - citrons, lavanda, rozmarīns, piparmētra, priede, levzeja, eikalipts, kumelīte u.c. 
Lietoju šo spreju sejas tonizēšanai gan no rītiem, gan vakaros. Tas lieliski atsvaidzina, nomierina, tonizē. Smaržo vienkārši lieliski - ļoti svaigi un dabiski. 
Vienreiz biju šo izmēģinājusi uz vīra ādas, jo viņa sejas krāsa izskatījās tāda nedaudz pelēcīga. Rezultāts bija iespaidīgs - jau pēc dažām minūtēm seja izskatījās tik svaigi, kā pēc pastaigas gar jūru :) Vīrs teica, ka spreja aromāts viņam ļoti atgādina slaveno Eau de Cologne No. 4711. Es gan neesmu to smaržojusi, tomēr nav nekāds brīnums, jo tā sastāvā arī minēts citrons, lavanda, rozmarīns. 
Manuprāt, lielākais šī spreja pluss ir tieši atsvaidzinošais efekts, kuru tas sniedz. Esmu pieradusi, ka tādu efektu sniedz tikai sejas maskas, bet ja var izlīdzēties tikai ar šo, tas ir lieliski :)

Kur nopirkt?
Disco Cosmetics veikalos
Cena:
līdz pat aprīlim šo iespējams iegādāties ar 50% atlaidi, cena bez atlaides ir LVL 20,99
Vērtējums:
10/10

4 komentāri:

  1. Tas iepakojums ir tāda tipa kā, piemēram, Avene ūdentiņš, tā kā parastais dezītis?
    Cena bez atlaides gan, manuprāt, ir traki uzskrūvēta! :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, iepakojums aptuveni tāds, tikai tas izsmidzinātājs ir kā, piemēram, Dzintara ūdenim, nevis Avenei. Jā, lai arī man viņš ļoti patīk, bez atlaides diez vai pirkšu.

      Dzēst