trešdiena, 2013. gada 13. marts

BELITA-VITEKS, maska-serums jutīgai ādai

Šo masku-serumu pērku jau ne pirmo reizi, tādēļ nolēmu par viņu uzrakstīt. 
B&V ir Baltkrievijā ražota kosmētika un pie mums viņu produkcija visplašākajā klāstā pieejama veikalos "Multilukss".
Jutīgas ādas vajadzībām pieejami veseli seši produkti - dienas un nakts krēms, pieniņš un toniks, acu krēms un sejas maska-serums. Nevienu citu sērijas produktu lietojusi neesmu, tikai šo masku.

Maska radīta speciāli jutīgai ādai. Ar nomierinošu kompleksu. Bez smaržvielām un krāsvielām. Satur kukurūzas proteīnus, bifido-kultūru, ūdens lilijas ekstraktu. Maska maigi attīra un intensīvi kopj ādu. Tā atjauno ādas aizsargbarjeru, mitrina, izrāda atjaunojošu un stiprinošu iedarbību, mīkstina un nomierina. 

Jau pēc pirmās lietošanas reizes sapratu, ka šī maska ļoti labi der manai ādai, jo tik izteiktu nomierinošo, sārtumu mazinošo efektu man ir sniegušas vien dažas no daudzajām izmēģinātajām sejas maskām.
Konsistence maskai ir ļoti viegla (krēmveida) un noturot to uz sejas paredzēto laika posmu, tā nesakalst, kaut arī sastāvā ir kaolīns (baltais māls). Aromāts gan nav sevišķi tīkams - man nedaudz atgādina krīta smaržu, bet tas nav tik būtiski - galvenais ir efekts. Tātad, maska lieliski nomierina sakairinātu ādu, atsvaidzina, kā arī attīra. Attīrošais efekts gan nav tas, kura dēļ šo masku vajadzētu izvēlēties, jo tas ir tāds mērens - kā neliels bonuss pie visa pārējā. It kā ražotājs nesola nekādu liftinga efektu, bet es to tomēr sajūtu, jo sejas āda kļūst manāmi stingrāka (tāds efekts gan saglabājas uz kādām pāris stundām).
Manuprāt, lielisks produkts par visai smieklīgu cenu :)

Sastāvs:
aqua, glycerin, kaolin, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, hydrogenated polydecen, corn starch modified, nymphea extract, peg-40 hydrogenated castor oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, tocopheryl acetate, bht, isopropyl myristate, hydrolyzed corn protein, bifidoculture (bifidobacterium), cymbopogon martini oil, citrus aurantium dulcis flower oil, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Kur nopirkt?
veikalos "Multilukss"
Cena:
LVL 1,56
Vērtējums:
9/10

2 komentāri:

  1. izklausās interesanti :) man patīk viņu balinošā maska ar skābēm (kuru gan lietoju kā sejas mazgāšanas līdzekli - lieliski izlīdzina ādas reljefu un noloba atmirušas šūniņas (paldies Dievam nebalina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lasīju par balinošo daudz labas atsauksmes, bet pati neesmu riskējusi, dēļ savas jutīgās ādas :)

      Dzēst