piektdiena, 2013. gada 22. marts

CHRISTINA, Azulene Cleansing Gel

Christina ir profesionālā kosmētika no Izraēlas. 
Cik man zināms, arī pie mums daudzi kosmetologi strādā ar šī zīmola produkciju.
Christina produktu klāsts ir ļoti (ļoti) plašs - tie ir sadalīti līnijās, kur sīkāk jau sadalās profesionālai un mājas lietošanai paredzētajos. Piemēram, Unstress profesionālajā līnijā ietilpst 10 produkti, bet mājas lietošanai tiek piedāvāti 12 produkti. 
Tā ir tikai viena līnija, bet pavisam tās ir veselas deviņas.
Esmu lasījusi ļoti daudzas pozitīvas atsauksmes par šo kosmētiku, tādēļ nolēmu kaut ko izmēģināt arī pati. Protams, pēc viena produkta jau nevar spriest par zīmola produktiem kopumā, tomēr kaut kāds iesakts jau ir.
Kautkur pusgadu atpakaļ iegādājos šo sejas attīrošo gēlu ar azulēnu. Pirmkārt, iepakojums ir vienkārši milzīgs (veseli 300ml). Pusgada laikā esmu izlietojusi vien nedaudz vairāk kā pusi līdzekļa. Tiesa, nelietoju viņu katru dienu, bet, teiksim, trīs reizes nedēļā. 
Šo gēlu izvēlējos tādēļ, ka tas paredzēts jutīgai ādai ar apsārtumiem. 
Pirmais mans jautājums bija - kas ir azulēns? 
Azulēns tiek iegūts no kumelīšu ziediem. Tas ir tumši zilā krāsā, tādēļ kosmētikas produkti, kuros klātesošs azulēns, parasti ir zilgani. Kosmētiskā iedarbība tam ir sausumu, apsārtumu, niezi samazinoša, kā arī pretiekaisuma un antibakteriāla iedarbība.

Gēlam ir vidēji bieza konsistence - vienai lietošanas reizei pietiek ar pavisam nelielu daudzumu. Tas lieliski puto un labi attīra sejas ādu. Manu ādu tas sausina pavisam minimāli, bet normālu, vai kombinētu ādu tas varētu nesausināt nemaz. 
Vienīgais mīnuss, manuprāt, ir tas, ka līdzekļa noskalošanai ir jāpatērē diezgan daudz laika, vismaz uz pusi vairāk, nekā jebkuram citam manam sejas attīrītājam. 
Nekādu nomierinošo efektu es nemanīju, bet tas būtu grūti, jo tūlīt pēc sejas attīrīšanas izmantoju citus kopjošos līdzekļus, uz kuriem arī gulstas lielākā atbildības nasta par sejas ādas stāvokli, tādēļ uzskatu, ka sejas attīrīšanas līdzekļa virsuzdevums ir labi attīrīt un nekairināt sejas ādu, ko šis līdzeklis paveic diezgan labi.

Kur nopirkt?
veikalā "TOP Cosmetics" un "Beautyfor"
Cena:
aptuveni LVL 16
Vērtējums:
7/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru