pirmdiena, 2013. gada 4. marts

LIRENE, Intensīvs pretgrumbu acu krēms

No plaša patēriņa kosmētikas līdzekļiem Lirene zīmola produkti man līdz šim nelika vilties - gan toniks, gan sejas mazgāšanas līdzekļi, gan pīlings jutīgai ādai man patika. Arī vizuāli man šie produkti liekas pievilcīgi, kas arī ietekmē izvēli. 
Labs acu krēms man pēdējā laikā ir ļoti aktuāla lieta, tādēļ nolēmu Lirenei dot iespēju arī šajā lauciņā.
Ražotājs sola, ka intensīvā krēma formula nodrošina tvirtāku ādu un mazina ādas atslābumu acu zonā. Sastāvā esošie mandeļu proteīni rada liftinga efektu, tiek izlīdzinātas pat izteiktas grumbiņas acu zonā. Rīsu eļļa stimulē ādas šūnu atjaunošanos, savukārt HydroCorn komplekss nodrošina ādas mitrināšanu un alantoīns novērš ādas kairinājumu un apsārtuma iespējamību.
Teorijā viss izklausās ļoti labi, tomēr praksē nācās secināt, ka viss nav gluži kā solīts. Konsistence krēmam ir diezgan viegla - ātri iesūcas un pirmajā mirklī šķiet, ka āda ir diezgan labi mitrināta. Tomēr jau pēc neilga laika (pēc dažām stundām) āda acu zonā ir sausa un "savilkta". Lietoju šo krēmu trīs nedēļas - nekas neuzlabojās, tikai kļuva vēl sliktāk. Par grumbiņu izlīdzināšanu šeit nevar būt ne runas.
Vairāk pat nav ko piebilst - pilnīgi bezjēdzīgs produkts, diemžēl.

Kur nopirkt?
iespējams, ka Drogās var nopirkt, bet es pirku Barona ielas Eurokosā, kura tur diemžēl vairs nav
Cena:
LVL 4,69
Vērtējums:
0/10

8 komentāri:

  1. Es esmu secinājusi, ka labu acu krēmu sameklēt laikam ir visgrūtāk.

    AtbildētDzēst
  2. eh man prieks, ka mani šī problēma, pagaidām, neskar :D

    AtbildētDzēst
  3. Hmm.. mani šī problēma sāka skart kopš pēdējā kosmetoloģes apmeklējuma, nopirku Biodhermu, kuras micellas ūdeni un Hydrabio krēmus lietoju jau ilgu laiku, tāpēc zīmols nebija ilgi jādomā. Varbūt ir kāda ziņa/atsauksme par viņu acu krēmu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No Biodermas produktu klāsta esmu ļoti daudz ko lietojusi, lielākoties viss man ir ļoti paticis, tomēr acu krēms pagaidām nav bijis.

      Dzēst