sestdiena, 2013. gada 16. marts

Artdeco Spring/ Summer 2013 Butterfly Dreams Collection


Artdeco 2013. gada pavasara/vasaras kolekcija Butterfly Dreams ir izteikti sievišķīga un valdzinoša, ar viegliem, dzīvespriecīgiem toņiem acu meikapam un nepārspējamiem produktiem jutekliskām lūpām. Artdeco piedāvā savu vīziju par pavasari ar viegliem acu ēnu toņiem, īpašu Amazing Effect Mascara skropstu tušu, kas noklāj un atdala pat īsākās skropstas, acu līnijām un zīmuļiem. Tāpat jaunos toņos iemirdzēsies populārās Ceramic Nail Lacquer nagu lakas. Lūpām šajā kolekcijā pievērsta īpaša uzmanība - blakus izteiksmīgiem Art Couture un Perfect Color lūpu krāsu toņiem kolekcijas zvaigzne ir jaunā, īpaši mitrinošā Hydra Lip Color ar maigu un kopjošu tekstūru. Un, protams, - kastīte acu ēnām un vaigu sārtumam ar īpašo kolekcijas tauriņu dizainu. Ls3,50 - 10,95.


Lielākajos kosmētikas veikalos jaunie Artdeco pavasara/vasaras dekoratīvās kosmētikas produkti apskatāmi jau kādu laiciņu. Manuprāt, kolekcija izdevusies patiesi svaiga un pavasarīga. Skatamies, kas manā maisiņā :)

#297 Rosy Heart Throb


Patīk man rozā acu ēnas, tur neko nevar darīt :) 
Acu ēnas viegli klājas, tonis ir rozā ar zelta mirdzumiņiem, un atkarībā no gaismas leņķa, tas nedaudz mainās. Manuprāt, visskaistāk ēnas izpaužās tieši saules gaismā. Mīnuss ir tas, ka ēnas nav pārāk labi sapresētas. 
Vērtējums: 7/10

Soft Eye Liner waterproof - #40 Mercury Blue 


Līdz šim man nav bijis zils acu zīmulis, bet atceros, kad vienīgo reizi mani krāsoja profesionālis, viņa izvēlējās tieši zilu zīmuli. Meikaps man ļoti patika, bet par zilo zīmuli laika gaitā es piemirsu. Tiesa, tas zīmulis bija tumši (tumši) zils, bet nekas - zils paliek zils.
Šis zīmulītis ir ļoti mīksts, viegli klājas, ir labi pigmentēts. Man patīk tas, ka līnija ar šo zīmuli sanāk tāda viegli dūmakaina, nevis ļoti strikta un pamanāma - gandrīz tā, it kā es būtu izmantojusi acu ēnas. 
Vērtējums: 8/10

Hydra Lip Color - #08 Hydra Soft Coral

Nez kādēļ mans fotoaparāts uzstājīgi grib redzēt sarkanu lūpu krāsu:)  Bildē tonis ir par sarkanu un par spilgtu, bet kolekcijas promo fotogrāfijā var redzēt toni, kas tuvāks patiesībai. No manā īpašumā esošajiem kolekcijas produktiem šī lūpu krāsa viennozīmīgi ir ieņēmusi pirmo vietu. Tā viegli klājas, labi mitrina un izskatās ļoti svaigi - vismaz man tā šķiet. Pagaidām citas lūpu krāsas stāv aizmirstībā - lietoju tikai šo un gaidu pavasari :)
Vērtējums: 10/10


Kopumā varu teikt, ka produkti man ļoti patīk - jo īpaši lūpu krāsa. Esmu ieinteresēta tuvāk apskatīt arī tonālo krēmu - apraksts šķiet ļoti vilinošs.

6 komentāri:

  1. Mani favorīti ir tieši tādi paši no šīs kolekcijas, izņemot zīmuli. :)

    AtbildētDzēst
  2. Man kaut kā šī kolekcija šķiet "ne par ko", it kā viss ir bijis, it kā nekas unikāls, nav mana, īsāk sakot! Bet Tev piestāv, ļoti, ļoti maigs tēls. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Unikāls nekas nav, tomēr produkti ļoti labi :) Paldies :)

      Dzēst
  3. mani favorīti ir vaigu sārtums 9 ( dievīgsz, zeltains siltais tonis iedegušai ādai) un rozā ēnas uz brūna un melna zīmuļa izskatās super skaisti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Rozā ēnas uz brūna un melna zīmuļa - izklausās interesanti :)

      Dzēst