trešdiena, 2013. gada 23. janvāris

MAKE UP FACTORY, Skin Luminizer


Šo Make Up Factory izgaismojošo pūderi iegādājos aptuveni pirms gada. Tas bija arī mans pirmais šāda veida produkts vispār. 
Jāsaka, ka man ļoti patīk lasīt rakstus par hailaiteriem, un skatīties cik citiem tie skaisti izskatās, bet pati visbiežāk aizmirstu viņus lietot - kaut kā joprojām nav iegājies.
Tikai pavisam nesen manam vientuļajam Make Up Factory hailaiterim pievienojās Catrice pārstāvis, savādāk man nemaz nebūtu ar ko salīdzināt.


Man nav nekādu īpašo argumentu kādēļ izvēlējos tieši šo, laikam jau iepatikās pūdera izskats. Nekādas atsauksmes par viņu iepriekš netiku lasījusi.
Kopumā varu teikt, ka šis produkts diezgan skaisti izgaismo seju. Ja lieto ļoti nelielu pūdera daudzumu, tad var klāt arī uz visas sejas, kā es citreiz arī daru, bet visbiežāk to lietoju lai izgaismotu vaigu kaulus. 
No manā īpašumā esošajām otām vislabāk to var uzklāt tieši ar Stippling Brush (Real Techniques), jo ar šo otu izdodas panākt ļoti dabisku mirdzuma efektu, bez pārspīlējumiem.


Ja salīdzinu to ar Catrice hailaiteri, tad šim ir vēsāks tonis, baltāks, bet Catrice ir siltāks, zeltaināks.
Kopumā man viss patīk, tomēr gribās izmēģināt arī ko citu, lai varētu salīdzināt vairākus produktus. Kurš ir jūsu vismīļākais hailaiteris?

Kur nopirkt?
Disco Cosmetics
Cena:
aptuveni LVL 19
Vērtējums:
7/10

7 komentāri:

  1. Ļoti skaits efekts! Bet diezgan izteikts, ne? Man tagad vis labāk patīk Dior Nude Shimmer, kau arī lietoju to ne visai bieži, tāpat ka tu, aizmirstu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izteikts izskatās droši vien tāpēc, ka par daudz uzklāju, jo liego mirdzumu bildē visticamāk nevarētu redzēt.
      Dior Nude gan visi slavē :)

      Dzēst
  2. vieglāk būtu novērtēt efektu tieši uz sejas :) bet izskatās smukiņi :) mans favorīts ir benefit moon beam

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tam man ir jāpiekrīt, ka uz sejas būtu labāk, bet pa nedēļu man diemžēl nesanāk bildēties, jo mājās esmu kad jau tumšs, bet man patīk bildes, kas fotografētas pie dienas gaismas. Kaut kā jāsakoordinējas uz nedēļas nogalēm taisīt rakstus, kuros vajag sejas bildes :)
      Moon beam es arī gribētu izmēģināt :)

      Dzēst
  3. O, es uz šo siekalojos arī tieši pirms gada, bet pažēloju naudu, jo demokrātiska firma, bet maksā teju jā luksus, tad ieraudzīju vasarā uz izpārdošanu, bet kaut kā nenopirku, pašlaik mans mīļākais ir Chanel cepums no 2011.g. Ziemassvētku kolekcijas un ar nepiacietību gaidu jauno pavasara hailaiteri!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, cena nav īpaši draudzīga. Tagad viņiem ziemas kolekcijā atkal tāds pats hailaiteris, maksā tāpat. Chanel pavasara hailaiteris jau nu ļoti skaists, man pat būtu žēl lietot :)

      Dzēst