sestdiena, 2013. gada 19. janvāris

MIRRA, ANGIO balzams

Esmu nopirkusi nu jau otro šī krēma iepakojumu, tādēļ sapratu, ka jāuzraksta atsauksme.

Nopērkot šo krēmu pirmo reizi biju noskaņota ja ne skeptiski, tad vismaz ar zināmām aizdomām. Saprotu, ka ne jau visu Krievijā ražoto komētiku var "bērt vienā maisā", tomēr ne pārāk pozitīvā pieredze dara savu. 
Tā pieredze ir bijusi visai dīvaina - bijis tā, ka sejas maska par vienu latu izrādās vienkārši lieliska, bet krēms par astoņiem latiem - pēdējais mēsls. Nu, tā, nekad nevar zināt kā būs.

Angio balzāms ir ārstnieciskās kosmētikas pārstāvis. Ārstnieciskās tādēļ, ka tas domāts rūpēm par kuperozu ādu - krēms nostiprina kapilārus, normalizē mikrocirkulāciju, samazina ādas apsārtumus.
Krēmam ir pieniņa konsistence, smarža ir diezgan intensīva - atgādina kaut kādu augu balzāmu, vai ziedi, bet ņemot vērā to, ka sastāvā ir ļoti daudz dažādu augu ekstraktu, tas nav nekāds pārsteigums. 
Kopš lietoju šo krēmu, ādas apsārtums patiešām ir būtiski samazinājies. Kā jau minēju rakstā par Dermikas gēlu (to lietoju komplektā ar Mirras krēmu), sejas āda arī mazāk reaģē uz temperatūras svārstībām, kas ziemas apstākļos ir būtiski. 
Vienīgais mīnuss - krēms nesniedz ādai pietiekamu mitrināšanu, bet ražotājs to arī nesola, tādēļ mitrinošās maskas lietoju gandrīz katru dienu.

Sastāvs:
aqua, glycine soja, glycenn, silybum marianum, tussilago farfara, alkyl lactate C12-C13, hydrogenated polyisobutene, cetearyl alcohol, potassium cetyl phosphate, dimethiccone, dipropylene glycol, boswellia serrata gum, trifolium pratense, medicago sativa, ammonium acryloyldimethylaurate/VP copolymer, troxerutin, polysorbate 80, cera alba, glucose, cocos nucifera, methylparaben, algin, ascorbyl glycoside, tocopheryl acetate, lecithin, fragrance menthe sauvage, pisces emblica, nelumbo nucifera, propylparaben, disodium edta, fragrance exotic 0435008, abies, citrus dulcis, larix leptclepis wood extract, fragrance menthol

Kur nopirkt?
veikalos "Veselības veikals" (Alfa, Minska, Origo)
Cena:
LVL 7,80
Vērtējums:
9/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru