pirmdiena, 2013. gada 28. janvāris

ELF Natural palette


Kad es visbeidzot aizkūlos līdz Nometņu ielas veikaliņam, lai "dzīvajā" apskatītu Nyx un Elf kosmētikas kalnus, pat īsti vairs nezināju ko izvēlēties. Pirms tam likās, ka ņemšu Nyx acu ēnas, jumbo zīmulīšus, Elf bronzeri utt., bet to visu apskatot un pataustot, visa vēlēšanās pārgāja. Pat nezinu kāpēc, mani tas viss vienkārši neuzrunāja, un pirkšanas pēc to visu nemaz negribēju. Gala rezultātā paņēmu vien pāris otas un šo acu ēnu paleti.

Šeit nav nekādas krāsu eksplozijas, vien mierīgi toņi ikdienai :)
Ēnas ir diezgan labi pigmentētas, tomēr slikti sapresētas, tādēļ stipri "putekļojas", kas nozīmē tikai to, ka ēnām nav visai garš mūžs.


Visi toņi ir ar spīdumiņiem, bet man jau patīk. 
Vienīgais tonis, no kura nekādu toni neizdodas izdabūt, ir vidējais augšējā rindā. Paletē izskatās ļoti glīts, tomēr uz acīm redzami vien kaut kādi dīvaini krikumiņi. Visi pārējie toņi klājas diezgan labi. Ar bāzi noturība ir visas dienas garumā.

Kur nopirkt?
veikalā "U.S.A. cosmetics" Nometņu ielā 6
Cena:
LVL 4,50
Vērtējums:
7/10

5 komentāri:

  1. Skaisti :) arī vēlos tādu paleti :)

    AtbildētDzēst
  2. Vispār es esmu diezgan apvainojusies uz to veikalu. Nedzīvoju Rīgā, tad nu vienā no saviem retajiem apciemojumiem aizkūlos uz Nometņu ielu. Viņu mājas lapā biju jau iepriekš izpētījusi ko vēlos un sastādījusi wish-listu. Hmm, no tā saraksta iegādājos tikai divas slietas,JO produki ko vēlējos pirkt nebija veikala un pārdevēja nezināja,kad tie nolktavā parādīsies. Še tev!
    No NYX man ir vaigu sārtums Pinched, ar to gan esmu ļoti apmierināta.

    AtbildētDzēst
  3. Excellent blog here! Additionally your web site so much up
    fast! What web host are you using? Can I am getting your associate hyperlink for your host?

    I want my website loaded up as fast as yours lol

    Here is my page ... best appliance repair tampa

    AtbildētDzēst
  4. you're actually a good webmaster. The site loading velocity is incredible. It kind of feels that you're doing any distinctive trick.
    Furthermore, The contents are masterwork. you've performed a wonderful job in this matter!

    My blog - smart circle directv sam's club

    AtbildētDzēst