sestdiena, 2013. gada 12. janvāris

DERMIKA, Vitamina P Plus, strong anti redness & active soothing complex

Mans Baltic Beauty izstādes apmeklējums gala rezultātā izrādījās ļoti auglīgs, jo tur esmu iegādājusies dažus produktus, kuri man ļoti patīk, un kurus iegādāšos atkārtoti.
Viens no šiem produktiem ir Dermikas P plus vitamīna gēls, kurš paredzēts kuperozas ādas kopšanai, lai mazinātu ādas apsārtumu, nomierinātu un mitrinātu sejas ādu.

Jā, šis gēls tiešām darbojas. Kopš es to lietoju, ādas apsārtums ir mazinājies, bet kas pats galvenais - šķiet, ka šis produkts arī stiprina asinsvadus, ne tikai mazina apsārtumu uz laiku. 
Piefiksēju, ka mana sejas āda tik aktīvi vairs nereaģē uz ,piemēram, krasām temperatūras svārstībām. Ja kādreiz ienākot no aukstuma siltās telpās uzreiz bija sūrstošas sejas sajūta, tad tagad šī sajūta vairs nav tik izteikta. 
Pieļauju, ka šis rezultāts nav tikai Dermikas gēla nopelns, jo komplektā ar to tika lietots arī Mirra Angio balzāms (tas arī paredzēts kuperozai ādai), kuru es klāju pa virsu gēlam.
Mans sejas kopšanas rituāls vakaros nereti aprobežojās tikai ar šī gēla uzklāšanu, bet no rītiem gēls + Mirras Angio balzāms.
Gēlam ir ļoti viegla konsistence (kā jau gēlam), nav nekādas smaržas un iesūcas tas zibenīgi. Nekādu plēves kārtu uz sejas neatstāj. Domāju, ka vasarā viņu lietot būs īpaši patīkami.
Domājot par labajiem rezultātiem, man uzreiz gribās nedaudz pašķetināt sastāvu. 

Sastāvs:
aqua, glycerin, propylene glycol, panthenol, butylene glycol, aesculus hippocastanum seed extract, vitis vinifera leaf extract, yeast extract, allantoin, glycyrrhetinic acid, aloe barbadensis leaf extract, urea, acetyl tetrapeptide-15, coco-glucoside, carbomer, methylparaben, propylparaben, triethanolamine, diazolidinyl urea

Pantenols - stiprina ādas aizsargfunkcijas
Kastaņa augļu ekstrakts - tonizējoši iedarbojas uz kapilāriem, stiprina asinsvadu sieniņas
Vīnogu sēklu ekstrakts - mitrina un nomierina ādu, pasargā no novecošanās
Rauga ekstrakts - sekmē kalogēna sintēzi ādā, darbojas kā pretiekaismuma un nomierinošs komponents
Alantoīns - uzlabo ādas mitruma piesaistīšanas spējas
Enoksolons (tas pats kas glycyrrhetinic acid) - mazina ādas kairinājumu
Alvejas ekstrakts - piemīt nomierinošas, mitrinošas, mīkstinošas un atvēsinošas īpašības
Urīnviela - uzlabo ādas elastību, mīkstina ādas sabiezējumus un palīdz uzturēt optimālu mitruma līmeni ādā

Visas sastāvdaļas es nepieminēju, tomēr galvenās gan. Redzu, ka sastāvā ir vairākas lietas, kuras daudzus atturētu no pirkuma, piemēram, parabēni, bet man tas netraucē, ja vien produkts man der un darbojas.

Kur nopirkt?
kosmētikas internetveikalā www.shopbeauty.lv, vai vaiklā "Oniks Plus" Saharova ielā 16-114
Cena:
LVL 17,10
Vērtējums:
10/10

5 komentāri:

  1. Iznīcināju visus savus apsārtumus ar lāzeri, tagad pat pēc pirts man nav bietes seja, skatīšos, cik noturīgs būs rezultāts, labāk tas, vai tomēr krēms.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es saprotu, ka daudzi cilvēki izvēlās ar lāzeri likvidēt apsārtumu, es arī diezgan bieži esmu apsvērusi šo variantu, tomēr gala rezultātā secināju, ka tas nav priekš manis. Palieku pie krēmiem :)

      Dzēst
    2. Man ir kuperoza āda uz deguna (abās pusēs). Bez kosmētikas izskatos pēc dzērāja ar sarkanu degunu. Cik ilgs efekts tiek solīts pēc lāzera?

      Dzēst
  2. Thanks for sharing such a pleasant opinion, article is pleasant,
    thats why i have read it entirely

    My homepage - top appliance repair tampa

    AtbildētDzēst
  3. Link exchange is nothing else except it is simply placing the other person's webpage link on your page at appropriate place and other person will also do same in support of you.

    Check out my site; morgage insurance

    AtbildētDzēst