sestdiena, 2013. gada 5. janvāris

CATRICE


Šoreiz pastāstīšu par vairākiem Catrice produktiem. Visi jau noteikti ir pamanījuši, ka salīdzinoši nesen Catrice kosmētikas stendi parādījušies arī Drogās, kas mums šī zīmola produkciju dara pieejamāku. 
Jau iepriekš gribu teikt, ka visi šie produkti man ir iepatikušies, kurš vairāk, kurš mazāk, bet visi ir labi.

Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up 010 Light Beige

Šo tonālo krēmu es iekļāvu savu 2012. gada iemīļotāko dekoratīvās kosmētikas produktu sarakstā. Tam ir vidēji bieza konsistence (nedz par šķidru, nedz par biezu), tas ļoti labi izlīdzina sejas toni, nomaskē sīkas ādas nepilnības. Tas nav ļoti sedzošs, bet ražotājs to arī neapgalvo. Vietās, kur nepieciešama papildus maskēšana, es izmantoju korektoru.
Pirms lietošanas tonālais krēms ir jāsakrata.
Man vislabāk patīk tas, ka šis tonālais krēms dod ādai tādu ļoti veselīgu izskatu, neizskatās pēc maskas, bet tajā pašā laikā labi izlīdzina ādas toni. Nēsāšanā viņš ir ļoti komfortabs, noturība arī ir laba. 

Prime and Fine Highlighting Powder 010 Fairy Dust


Šis, manuprāt, ir ideāls hailaiteris ikdienas lietošanai. Pirmajā mirklī nemaz nešķiet, ka tas ir seju izgaismojošs produkts, jo nekādi spīdumi nav manāmi, bet uzklājot to, āda iegūst tādu zeltītu mirdzumu, kas ļoti skaisti izskatās un izpaužās tieši pie mākslīgā apgaismojuma. 

Eye Brow Set

Man īsti precīzi neizdevās atspoguļot fotogrāfijā uzacu ēnu toņus, jo tie izskatās siltāki, nekā ir patiesībā. 
Ļoti ērts komplektiņš, kurā ietilpst ne tikai 2 uzacu ēnas, bet arī mazītiņa pincete, otiņa ēnu uzklāšanai un uzacu ķemmīte. Ar zīmuli man ātrāk izdodās uzzīmēt uzacis, bet ja ir vairāk laika, tad izmantoju šo paleti, jo pēc toņiem man tā ļoti labi der. Lietošanā arī ir ļoti ērta.

Re-Touch Light-Reflecting Concealer 010


Ļoti labs konsīleris ādai ap acīm. Labi nomaskē tumšos lokus, dienas gaitā nenoslāņojas, nekur nepazūd. Izgaismojošo efektu gan uz savas ādas nepamanīju, bet man tas nav tik nozīmīgs apstāklis, lai produkts neiepatiktos. 

Eye Liner Pen 010 Black

Arī šī acu kontūrlīnija man ļoti iepatikās. Es ne sevišķi protu apieties ar tādām šķidrām kontūrlīnijām (kas ir ar otiņu), jo vienmēr viss izsmērējas, bet ar šo man izdodas uzzīmēt diezgan labi. Man patīk zīmēt tādas vidēji biezas līnijas, bet pateicoties ļoti ērtajam aplikatoram, ir iespējams uzzīmēt arī ļoti tievu līniju. 
Noteikti iegādāšos arī citus toņus, jo papildus melnajam pieejams arī tumši brūns, tumši zils un tumši zaļš kontūrlīnijas tonis.

Glamour Doll Volume Mascara

Tušai ir ļoti ērta birstīte, jo krāsojot ar to skropstas, vēl ne reizi neesmu noķēpājusies, kas ar citām tušām man gadās visai bieži. Tušai ir krēmīga konsistence, kurai pateicoties skropstas patiešām izskatās kuplākas. Viens mīnuss tai gan ir - tā veido kamoliņus.

Ultimate Nail Lacquer 060 Bloody Mary to Go

Šī ir skaista īsti sarkanā :) Laka viegli klājas - lai pilnībā pārklātu naga virsmu nepieciešamas divas kārtas. Otiņa ir ērta un parocīga. Uz maniem nagiem laka turās 3 - 4 dienas. Šajā rakstā redzams kā laka izskatās uz nagiem (tas gan bija raksts par manikīra kļūmēm, bet tās kļūmes gadījās ne tāpēc, ka laku būtu grūti uzklāt, bet tamdēļ, ka taisīju manikīru ļoti sliktā apgaismojumā).

Precision Eye Pencil 020 Like A Grayer

Zīmulis ir ļoti mīksts, labi pigmentēts un noturīgs. Ar viņu kontūrlīniju izdodas uzzīmēt ļoti ātri, tādēļ visbiežāk šo zīmuli lietoju no rītiem, kad nav daudz laika, lai uzklātu meikapu. Noturība tam ir visas dienas garumā. 


Šajā bildē esmu izmantojusi visus Catrice produktus, par kuriem rakstīju.
Kopumā varu teikt, ka esmu ļoti patīkami pārsteigta par produktu kvalitāti, kas neatpaliek no daudz dārgākiem dekoratīvās kosmētikas produktiem.

Produktu cenas:
Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up - LVL 4,10
Prime and Fine Highlighting Powder - LVL 3,35
Eye Brow Set - LVL 2,95
Re-Touch Light-Reflecting Concealer - LVL 2,95
Eye Liner Pen - LVL 2,25
Glamour Doll Volume Mascara - LVL 2,95
Ultimate Nail Lacquer - LVL 1,85
Precision Eye Pencil - LVL 1,70

14 comments:

  1. Man ļoti patīk Catrice dizains.
    Laineris arī manā vēlmju sarakstā.

    Ļoti skaista bilde ar Tevi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, man arī patīk Catrice produktu dizains un iepakojumu kvalitāte arī ir ļoti laba.

      Dzēst
  2. Man ļoti patīk tavas bildes! Nevaru vien acis atraut! :)
    Un Tu ļoti labi izskaties! :)

    AtbildētDzēst
  3. Man patīk skatīties uz šīm kvalitatīvajām bildēm. Skaisti!!
    Nagu laka tik smuka izskatās. :)

    AtbildētDzēst
  4. Bildēm ir tik fantastiska kvalitāte.:)
    Laikam būs jāiegādajas
    *Eye Brow Set
    *Precision Eye Pencil 020 Like A Grayer

    AtbildētDzēst
  5. Paldies :) Uzacu komplekts tiešām labs, zīmulis arī :)

    AtbildētDzēst
  6. Es tieši vakar šiverējos Catrice stendā, šo to nopirku, izskatās, ka būs jāpērk vēl! :D Skaistas bildes. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pladies :) Jā, Catrice stendā vienmēr var pašiverēties :)

      Dzēst
  7. Skaista bilde. Es gribu jautāt par tušu. Kā Tev tā glabājas? Manai tušai nu kāds mēnesis, bet pēc pirmās lietošanas nedēļas tā burtiski sažuva, es neko nesapratu, kā tas varēja gadīties (jo bija lietota pāris reizes un esmu pārliecināta, ka visus produktus aiztaisu kārtīgi). Atšķaidīju ar acu pilieniem, pagāja divas-trīs nedēļas, šodien gribēju atkal uzkrāsot, bet tuša atkal iz sažuvusi (kādu pusotru nedēļu nebiju atvērusi un pat speciāli piefiksēju, ka aiztaisīju kārtīgi) un glabāju es arī pareizi. Nesaprotu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hmmm... manai arī īpaši daudz vairāk nav, tomēr pagaidām ir svaiga. Glabājas istabas temperatūrā, katrā ziņā nekādus īpašus apstākļus kosmētikai es nenodrošinu. Jā, aiztaisīt, manuprāt, viņu arī nevar nepareizi, vai par maz, jo tuša aizskrūvējas ar tādu kā klakšķi. Bet man tā tuša no sākta gala bija tāda krēmīga, nevis slapja, bet pieņemu, ka viņa tāda ir.

      Dzēst