piektdiena, 2012. gada 28. decembris

ORIFLAME, EverLasting foundation

Atvainojos, ka tik ilgi neko neesmu rakstījusi, tomēr brīvdienas dara savu. Pa šo laiku esmu paguvusi apciemot daudzus sen neredzētus draugus, izdarījusi dažus iekavētus darbus, kā arī atpūtusies. Vēl jau dažas brīvdienas priekšā, tomēr blogu tik ilgi arī negribas pamest novārtā :)

Tātad - šodien gribu pastāstīt par Oriflame EverLasting tonālo krēmu, kurš manā īpašumā ir krietnu laiciņu, tomēr nekādi nevarēju saņemties un uzrakstīt atsauksmi.
Šis ir ilgnoturīgs tonālais krēms ar Skin Renew kompleksu. Ražotājs sola ilgstošu noturību visas dienas garumā, ādas komforta sajūtu un pretnovecošanās iedarbību. 
Par pretnovecošanās iedarbību neko nemāku teikt, jo uzskatu, ka dekoratīvā kosmētika nevar kalpot šādam mērķim. 
Jā, šis tonālais krēms ir noturīgs, tomēr manā gadījumā tieši šis apstāklis ir mīnuss. It kā jau tam vajadzētu būt labi, jo tonis dienas gaitā nekur nepazūd, noturība ir tiešām laba. Bet... man ir sajūta, ka mana sejas āda burtiski "smok" zem šīs kārtas. Tonālais krēms nav īpaši sedzošs. Es teiktu, ka tam ir vidēja sedzamības pakāpe. Iespējams, ka to var klāt vairākās kārtās, lai panāktu sedzošāku efektu, bet man pat bail iedomāties, kā mana seja pēc kā tāda justos. 
Secinājums tikai viens - man šis produkts nav piemērots.
Komplektā ar tonālo krēmu nopirku arī šo sarkano sūklīti (pēc izskata nedaudz atgādina slaveno beautyblender), kurš man ļoti iepatikās. Ar sūklīti tonālais krēms klājas daudz vienmērīgāk, kā arī lietošanā viņš ir ļoti ērts, tikai diezgan ātri plaisā.

Kur nopirkt:
no Oriflame konsultanta
Cena:
LVL 6,59 (Oriflame decembra katalogā)
Vērtējums:
4/10

4 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Jā, viņš ir diezgan labs, bet man gribētos atrast ko līdzīgu, bet kurš tik ātri neplaisātu. Beaytyblender šķiet pārāk dārgs, bet visticamāk ir to vērts, lai nopirktu.

      Dzēst
  2. To sūkli var pasūtīt no Oriflame vai ir arī kkur tāpat nopērkams? Man patīk tā forma, varētu būt ļoti ērti...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo iespējams pasūtīt tikai no Oriflame katalogiem, bet ļoti līdzīgu redzēju nopērkamu arī Drogās par diezgan izdevīgu cenu :)

      Dzēst