svētdiena, 2012. gada 9. decembris

OGA OGA, "Gaišā puse" Mitrinoša matu eļļa/maska gaišiem matiem

Maniem matiem vienmēr ir patikušas eļļas. Ja vien nav slinkums, vai steiga, es mēdzu uz 15-30 minūtēm pirms matu mazgāšanas, ieklāt tajos tīru eļļu, vai arī eļļu maisījumu. Ja nekas cits nav pie rokas, lietoju vienkārši auksti spiestu olīveļļu, un rezultāts vienmēr ir ļoti labs.

Šī matu eļļa ir paredzēta gaišu matu kopšanai, jo sastāvā ir kumelīšu un kliņģerīšu ekstrakti. Ražotājs piedāvā arī eļļu tumšiem matiem (Tumšā puse), kurā, savukārt, ir rozmarīna un melnās tējas ekstrakti.

Eļļai ir ļoti patīkama, dabiska smarža. Derīguma termiņš gan ir tikai 6 mēneši, bet toties sastāvā nav atrodamas nekādas sintētiskas smaržvielas, konservanti, minerāleļļas u.tml. 
Lietoju šo produktu kā iesaka ražotājs: ieklāju matos uz 15-25 minūtēm pirms matu mazgāšanas. Lai efekts būtu labāks, matus ietinu dvielī, vai uzvelku kokvilnas cepurīti.
Efekts ir kā pēc barojošas matu maskas - mati ir spīdīgi, kupli un "atsperīgi" :) Kas man patīk vislabāk - pēc eļļu lietošanas mati krietni mazāk elektrizējas, kas ziemā ir diezgan aktuāla problēma. 
Man šī eļļa ļoti iepatikās - ja varētu pārvarēt savu slinkumu, lietotu biežāk (šobrīd lietoju vienu reizi nedēļā).

Sastāvs:
Olīveļļa (Olea Europaea Fruit Oil), rīcineļļa (Ricinus Communis Seed Oil), kliņģerīšu fitols (Calendula Officinalis Flower Extract), kumelīšu fitols (Anthemis Nobilis Flower Extract), E vitamīns (tTocopherol), ēterisko eļļu maisījums (Citral, Geraniol, Limonene)

Kur nopirkt?
veikalā "Magonīte" (Lāčplēša ielā 31), vai ogaoga.lv
Cena:
LVL 5,30
Vērtējums:
8/10

3 komentāri:

  1. man matu eļļas pirms mazgāšanas kaut kā neiedzīvojās. Mēģināju likt Kerastase, bet matus pēc tās atmazgāt nevarēju ;( Noteikti ar dabīgām ir savādāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar dabīgajām ir savādāk. jo vismaz man tās nekad nav radījušas problēmas pie izmazgāšanas, vai matu izskata pēc izžāvēšanas. Es pat teiktu, ka pēc tam mati ir kuplāki, nekā bez eļļām. Mati kļūst tādi kā dzīvīgāki :)

      Dzēst
  2. Pēc lietošanas mazgā ar šampūnu vai tikai ar ūdeni izskalo?

    AtbildētDzēst