svētdiena, 2012. gada 2. decembris

L'OREAL DIAMANTISSIME


Nu jau dažos veikalos parādījusies L'Oreal Ziemassvētku make-up kolekcija, kuras sastāvā ir dimanta puteklīši - Diamantissime (esmu manījusi universālveikalā Stockmann, un spriežot pēc kataloga, pieejama arī Kolonnās).
Kolekcijas klāstā ir dažādi produkti nagiem, lūpām un acīm.
Man savā īpašumā palaimējās iegūt vairākus kolekcijas produktus, tomēr šī vēl nebūs tāda pilnvērtīga atsauksme, jo pagaidām vēlos padalīties ar dažām bildītēm.
Proti, viens no produktiem, kuru saņēmu, bija nagu uzlīmes. Tās ir pirmās nagu uzlīmes no L'Oreal Paris ar 2D un 3D efektu. Veikalos būs pieejami 5 dažādi uzlīmju veidi. 



Man ir ticis Pitons (006 chic python).
Nekad iepriekš nebiju lietojusi nagu uzlīmes, tādēļ šis produkts likās diezgan intriģējošs, kaut arī mazliet nesaprotams. Mani nagi šobrīd nav tajā labākajā kondīcijā, tādēļ nolēmu tās atrādīt uz draudzenes nagiem.



Manuprāt, izskatās ļoti glīti (dzīvē vēl smukāk). Ar uzklāšanu nekādu problēmu nav, tikai tas jādara ļoti uzmanīgi, lai nesanāk šķībi. Pēc uzlīmēšanas lieko uzlīmes daļu vienkārši novīlē nost - tas arī viss. Ražotājs sola, ka šādas uzlīmes nēsājamas līdz pat 10 dienām.
Par noturību pagaidām neko nevaru pateikt - pastāstīšu tad, kad rakstīšu atsauksmi arī par pārējiem kolekcijas produktiem. 
Uzlīmju cena veikalos ir  LVL 4,99.

14 comments:

  1. Wooow, uzlīmes šiki izskatās!!! A draudzenei derēja arī platumā? Jebšu ko, Tavuprāt darīt, ja uzlīme ir par platu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ja godīgi, man iepriekš likās, ka neizskatīsies, tādēļ biju ļoti patīkami pārsteigta. Varbūt sev izvēlētos citu rakstu, bet šis arī ir jauks.
      Platumā derēja, tikai dažiem nagiem bija neliela nobīde uz vienu, vai uz otru pusi, tādēļ baigi uzmanīgi jālīmē. Vienā komplektā ir 18 uzlīmes, manuprāt, katrs sev varēs piemeklēt atbilstoša platuma uzlīmi. A ja galīgi neder, es pat nezinu - varbūt var mēģināt maliņu nogriezt, bet kamēr vēl uzlīme nav noņemta nost.

      Dzēst
  2. Redzēju Douglas Ziemassvētku katalogā. Ieintriģēji, būs jānopērk. :)

    AtbildētDzēst
  3. Vakar Mola Drogās arī redzēju šo kolekciju, šķiet, uzlīmes gan nebija.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vakar biju Alfas Drogās, tur vispār nebija ne ziņas, ne miņas no šīs kolekcijas. Stokmanī bija dažas uzlīmes, bet arī - visi produkti nebija pieejami. Es sapratu, ka šīs uzlīmes būs ierobežotā daudzumā, bet cerams, ne tik ļoti ierobežotā, ka to vienkārši nekur nebūs.

      Dzēst
  4. Patiešām intriģējoši, būs jāpameklē :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Stokmanī redzēju dažas uzlīmes, cerams, viņiem ir vairāk, nekā tajā nelielajā stendā bija.

      Dzēst
  5. Es nedomāju, ka es kādreiz kaut ko tādu teikšu par nagu uzlīmēm, bet šīs izskatās satriecoši ;)

    AtbildētDzēst
  6. Par tiem dimanta putekļiem: man draugs strādā ar dimantiem. Dimantu putekļi ir grafīta izskatā, ergo- tie nespīd un neatstaro gaismu.

    AtbildētDzēst
  7. Varbūt, to es nezinu. Tas ir reklāmas kampaņas teksts.

    AtbildētDzēst