sestdiena, 2012. gada 22. decembris

L'Occitane

Šī ziņa, diemžēl, jāsāk ar bēdīgu vēsti. Proti, L'Occitane veikals (Barona ielā) strādās tikai līdz 24, decembrim. Turpmāk L'Occitane produkciju varēsim iegādāties universālveikalā Stockmann, vai arī kādā interneta veikalā.
Saistībā ar veikala slēgšanu, ir iespēja iegādāties dažādus produktus par ļoti pievilcīgām cenām. Daudziem produktiem ir pat 50% atlaide.
Nopirku dažas lietiņas sev, kā arī dažas Ziemassvētku dāvanas.



L'Occitane Shea One Minute Hand Scrub 
Pirmo reizi mūžā iegādājos roku skrubi (tam bija 50% atlaide). Par pilnu cenu diez vai šo būtu izvēlējusies, tomēr par piecīti jau varēja paņemt :) 
Jau pirmajā vakarā skrubis tika izmēģināts, un kopš tā brīža vairs nevaru iedomāties kādu vakaru bez viņa iztikt. Manas rokas nekad nav bijušas tik mīkstas un maigas, kādas man ir pēc šī skrubja lietošanas. 
Skrubja sastāvā ir 15% šī eļļa. Divfāzu formula sastāv no bioloģiska eksfoliējoša brūnā cukura, kas maigi atbrīvo no atmirušajām ādas šūnām, un eļļas fāzes (šī, mandeļu un vīnogu kauliņu eļļas), kas palīdz mīkstināt un baro rokas.
Manuprāt, šis ir ideāls roku kopšanas produkts ziemas apstākļos. 
Kā jau rakstīju, skrubi es lietoju vakarā, tieši pirms došanās pie miera. Arī visu nākamo dienu rokas ir mīkstas, pabarotas. Roku krēms tiek lietots krietni mazākā daudzumā, nekā tas bija pirms šī skrubja iegādes. 
No sirds iesaku šo produktu izmēģināt :)


L'Occitane Lavander Fizzy Bath Pebble
L'Occitane vannas bumbas arī līdz šim nebiju mēģinājusi, tādēļ lielās atlaides bija iemesls, lai iepazītos ar līdz šim neizzinātām lietām :)
Tā nu sanāca, ka aizvadītā nedēļa man bija padevusies īpaši stresaina un darbīga, tādēļ biju dubulti priecīga, ka vakaros varu relaksēties vannā, kura smaržo pēc lavandas.


Salīdzinājumā ar citām burbuļbumbām, L'Occitane bumba (tablete) ir diezgan neliela, tomēr bažām nav nekāda pamata, jo šoreiz apstiprinās sakāmvārds, ka mazs cinītis gāž lielu vezumu :)
Šī nelielā tabletīte, ja tā var izteikties, pilnībā "aizpilda" vannu ar savu aromātu. Ūdens iekrāsojas zili-lillīgā tonī, kas, protams, atgādina lavandas ziedus. Smarža ir ļoti dabiska (pēc lavandas), pietiekami intensīva, bet ne pārmērīgi.
Piefiksēju, ka šai bumbai kuššanas ātrums ir krietni lēnāks, nekā, piemēram, Lush, vai Stenders vannas bumbām.
Mazais izmērs, manuprāt, ir ļoti ērts, lai bumbu (bumbas) ņemtu ceļojumā, jo tās ir stingri sapresētas, tādēļ nekur nekas nebirst, bet no tā pasargā arī celofāna iepakojums.
Iesaku izmēģināt arī šo :)

Kur nopirkt?
L'Occitane vekalā Barona ielā 40 (līdz 24. decembrim), bet turpmāk - universālveikalā Stockmann
Cena:
skrubim: LVL 5,95; vannas bumbai: LVL 1,30 (cenas ar 50% atlaidi)
Vērtējums: 
abiem produktiem: 10/10

8 komentāri:

  1. uhh, gribu to Roku skrubi! Manas sausās, raupjās rokas būs laimīgākas par laimīgu... Man pie gultas ir 4 dažādi roku kremi.. Neutrogena ir šķiet vis labākais, bet rociņas maigas neturas baigi ilgi, visu laiku jāsmērē ar kremiem ;(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ir ļoti sausa roku āda, jo īpaši ziemā. Šis skrubis ļoti palīdzēja. Tiešām iesaku izmēģināt :)

      Dzēst
  2. Skrubi rokām vispār ir ļoti laba manta, man jau tūlīt beigsies Artdeco otrais iepakojums.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī gribējās to Artdeco izmēģināt, bet es noskopojos :)

      Dzēst
  3. Žēl, ka par to izlasu tikai tagad un esmu jau prom no Rīgas! Nu neko :D

    AtbildētDzēst
  4. es vakar šī raksta ietekmē arī iegāju un nopirku lavandas roku krēmu (apburoša smarža) un dušas želeju :) paldies par info! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man prieks, ka mans raksts iedvsmoja uz jaukiem pirkumiem :)

      Dzēst