otrdiena, 2012. gada 13. novembris

LUSH, GLÖGG Shower Gel

Šo dušas želeju skaistumlapā esmu nominējusi par savu oktobra favorītu. Tagad par to pastāstīšu nedaudz izvērstāk.
Lielākoties man nepatīk nekādi alkoholiskie dzērieni, tomēr karstvīns gan man garšo. Nevaru iedomāties Ziemassvētkus, ja tajos nepiedalās karstvīns. Nu, ne gluži tā, ka bez tā pavisam nevarētu iztikt, tomēr kaut kas man noteikti pietrūktu. Man patīk tā smarža, kas pamazām ieskauj visu māju, kad tiek gatavots karstvīns. Ap sirdi kļūst silti un mājīgi. Glogg smaža man atgādina visas šīs jaukās sajūtas un izjūtas
Ar vārdu Glogg apzīmē karstvīnu Ziemeļvalstīs, tādēļ, ja tāda dušas želeja tiktu ražota Latvijā, viņa sauktos Karstvīns :) 
Manuprāt, šo želeju Lush veikalos var nopirkt tikai Ziemassvētku periodā, bet, iespējams (cerams), visu ziemu. 
Ja aizmirstam par smaržu, tā ir visparastākā dušas želeja - nekas īpašs. Esmu lasījusi, ka daudziem nepatīk tās diezgan šķidrā konsistence, bet man tas netraucē. 
Ādu nesausina, vismaz ne izteikti. Noteikti nevaru apgalvot, ka pēc šīs dušas želejas lietošanas  ķermeņa krēms nav nepieciešams. Ziemas periodā ķermeņa krēma lietošana pēc katras mazgāšanās man ir absolūta nepieciešamība. Katrā ziņā, šī dušas želeja nesausina ādu vairāk, kā to dara citas želejas, kuras esmu lietojusi.
Manā gadījumā Glogg, pateicotes tās aromātam, ir kaut kas silts un mājīgs, ļoti piemērots laikam, kad lietus un vēji sitas logā :)

Kur nopirkt?
Lush veikalos (Dzirnavu ielā, Dominā un Alfā)
Cena:
aptuveni LVL 3 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
par smaržu 10/10, visādi citādi 7/10

4 komentāri:

  1. Alfā jau Lush ir atvērts? :)

    AtbildētDzēst
  2. es tagad tieši meklēju kādu supersmaržīgu dušas želeju, jo nevaru no rītiem pamosties. Karstvīnu gan nemīlu, ja alkohols man nini, bet garšvielu smarža man patīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Snow Fairy (Ziemassvētku kolekcija) esot supersmaržīgs - supergaršīgs aromāts, bet pati mēģinājusi neesmu, tomēr esmu sastapusies ar viedokļiem, ka sausinot ādu. Nu, nezinu. Vispirms jāpasmaržo, ja iepatiksies, tad pamēģināšu mazo iepakojumu.

      Dzēst