pirmdiena, 2012. gada 19. novembris

LEE STAFFORD

Pēdējo nedēļu laikā laikapstākļi maniem matiem nav bijuši sevišķi labvēlīgi, un nekas neliecina par to, ka kaut kas varētu mainīties uz labu. 
Lai cik rūpīgi un laikietilpīgi mani pūliņi nebūtu, lai mati izskatītos kupli, taisni un spīdīgi, pāris stundās pēc iziešanas no mājas sķiet, ka katra šķipsna "skatās" uz savu pusi, daļa matu ir pūkaina, daļa viļņaina, atlikušie vispār nesaprotami kādi. Vienu brīdi man jau likās, ka esmu gatava izpirkt visus iespējamos pūku samazinošos un matus taisnojošos līdzekļus, kādi vien atrodami. Vienā no šādiem vājuma brīžiem iegādājos šos. Tātad, viens no stāsta varoņiem mums ir Lee Stafford Poker Straight Dehumidifier aizsargājošais sprejs. 
Šis sprejs paredzēts tam, lai pasargātu matus no sapūkošanās nelabvēlīgu laikapstākļu ietekmē. Pēc būtības tam vajadzētu pasargāt matus no mitruma. 
Lietoju viņu pēc matu ieveidošanas - kā noslēdzošo etapu. 
Lai gan šis līdzeklis ir izsmidzināms, pēc savas konsistences tas ir nedaudz eļļains, tādēļ jāizsmidzina pavisam nelielu daudzumu - lai mati neizskatītos netīri. Man tas atgādina matu serumus, tikai šis ir ar izsidzinātāju. Manuprāt, diezgan ērti. Mati kļūst spīdīgāki un kopējais skats ir diezgan daudzsološs, tomēr efekts nesaglabājas tik ilgi kā man gribētos - tikai dažas stundas. Dienas otrajā pusē mati jau sāk pūkoties un skruļļoties. Atkārtoti izsmidzināt šo līdzekli vairs nevaru, jo mati gluži vienkarši izskatīsies taukaini. Tātad, efekts ir, tomēr manā gadījumā tas nav sevišķi ilgspēlējošs. Cilvēkiem, kuriem matu pūkošanās tendence nav tik izteikta, šis varētu derēt ļoti labi.

Vēl iegādājos Lee Stafford Dry Shampoo
Līdz šim neesmu pirkusi sausos šampūnus, tādēļ nezinot, vai man patiks, paņēmu mazo iepakojumu izmēģināšanai. 
Bija grūti sevi piespiest nemazgāt matus divas dienas pēc iepriekšējās mazgāšanas, tomēr ziņkārība, vai sausais šampūns liks maniem matiem izskatīties tīriem, bija pārāk liela. 
Jā, pirmajā mirklī mati izskatās tīrāki, bet ne tīri. Daudz labāk, ja ir laiks, matus izmazgāt, nevis lietot sauso šampūnu. Cita lieta, ja ūdens nav pieejams, tad, protams, labāk, ja tāds ir pie rokas, jo uz kādu laiku mati izskatās svaigāki. 
Tīrāku matu efekts nav sevišķi ilgtošs - vien dažas stundas. Pēc tām dažām stundām mati atkal atgūst "netīro matu efektu" un sausais šampūns jālieto atkal. 
Ja šo šampūnu lieto vairākas reizes dienā, mati kļūst nespodri un izskatās sausi. 
Tagad man skaidrs, ka neesmu sauso šampūnu cilvēks. 
Man tas varētu būt noderīgs tikai apstākļos, ja nepastāv nekāda iespēja matus izmazgāt. 

Kur nopirkt?
Veikalā Cosmetics4you (Domina), Kolonna, universālveikals Stockmann
Cena:
sprejam: LVL 4,49; šampūnam: LVL 2,19
Vērtējums:
abiem 5/10

8 komentāri:

  1. šitāds mitrs laiks ir vienkārši katastrofa, piekrītu. Cepures arī nepalīdz?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl ne, jo tad man ir matu pankūka uz galvas, bet gali pūkaini - kā pūdelis :)

      Dzēst
  2. man gan šis sausais šampūns lika matiem izskatīties tīriem, protams, saknēs nedaudz nespodrākiem, bet turējās visas dienas garumā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Forši, bet man diemžēl nebija tāds efekts. Efekts bija, tomēr neturējās visu dienu, vismaz ne uz maniem matiem.

      Dzēst
  3. Goldwell šāds aizsargājošs sprejs ir ar 72h darbību. Es vēlos šo produktu iegādāties, jo mitrais laiks arī maniem matiem ir nedraugs, bet līdz šim neviens aizsargs īsti nav līdzējis ;(

    AtbildētDzēst
  4. Esmu mēģinajusi taisnojošo šampūnu un balzamu, man abi smaržo pēc Domestosa :/
    Nepatīk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šausmas, Domestos smaka ir kaut kas briesmīgs. Pat radās interese pasmaržot šo šampūnu un balzāmu - nevar būt, ka TIK briesmīgi.
      Manam sprejam un sausajam šamūnam smarža ir tīri ok - atgādina frizētavas smaržu, kur, laikam, gaisā virmo visvisādu spreju aromu mikslis.

      Dzēst