trešdiena, 2012. gada 7. novembris

Džuliana Mūra - jaunā L'OREAL PARIS starptautiskā skaistuma vēstnese


Džulianas Mūras (Julianne Moore) vārds kino pasaulē komentārus neprasa – filmu saraksts ar viņas piedalīšanos ir patiesi iespaidīgs. Būdama vienlaikus dabiska, neatkarīga un aizrautīga visā, ko dara, Džuliana sevī apvieno mūsdienu sievietes būtību. Viņas gadu gaitā nezūdošais skaistums un negrozāmie uzskati ir padarījuši Džulianu par iedvesmas avotu neskaitāmiem cilvēkiem visā pasaulē. Tāpēc šodien L'Oréal Paris ar prieku sveic Džulianu kā zīmola starptautisko vēstnesi.
„Džulianas neparastais skaistums, elegance un valdzinājums mani uzreiz lika domāt, ka viņa būtu ideāla mūsu zīmola vēstnese. Šī vienreizējā un leģendārā aktrise, kas lauzusi teju ikvienu stereotipu, simbolizē brīvu, sirsnīgu un pārdrošu sievišķību,” paziņoja L'Oréal Paris Starptautiskais zīmola prezidents Sirils Šapijs (Cyril Chapuy).
„Esmu patiesi pagodināta par iespēju savā īpašā veidā nodot pasaulei pašapziņas ideju, kas ietverta moto „Jo tu esi tā vērta”. Ikviena sieviete ir laika un rūpju vērta, neatkarīgi no vecuma un izcelsmes, tāpēc es esmu lepna pārstāvēt Cellular Renaissance produktu sēriju (Latvijā nav pieejama), kas ir ideāli piemērota sievietēm pēc piecdesmit gadu vecuma, kuras, tāpat kā es, rūpējas par savu ādu, neizmantojot plastisko ķirurģiju!” teica Džuliana Mūra.

Ar šo informāciju vēlējos padalīties tādēļ, ka Džuliana Mūra ir viena no manām vismīļākajām aktrisēm. Esmu kaislīga kino cienītāja, un mana kino dzīve noteikti nav iedomājama bez tādām filmām kā Magnolia, The Hours, The Shipping News. Tās ir filmas, kuras skatos atkal un atkal, un tajās visās ir Džuliana :)

5 komentāri:

  1. Šajā aktrisē ir kāda harisma, kas vienmēr man liek pievērst lielāku uzmanību tieši atveidotajam tēlam. Nav mīļākā aktrise, bet patīk kā viņa spēlē! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, manuprāt, viņa ir brīnišķīga aktrise, un ļoti skaista sieviete :)

      Dzēst
  2. Baigi notušējuši, bet viņai tik forši vasarraibumi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan. Džulianai vēl paveicies. Es jaunajā Oriflame katalogā ieraudzīju Demijas Mūras fotogrāfiju (ar aizkostu ābolu rokā) - tās ir šausmas šausmīgas :)

      Dzēst
  3. man arī patīk šī aktrise. Gan izskats, gan talants :)

    AtbildētDzēst