ceturtdiena, 2012. gada 8. novembris

BOURJOIS, Healthy Balance #52 Vanilla


Diezgan ilgu laiku lietoju Estee Lauder Double Wear pūderi (man viņš joprojām ļoti patīk), tomēr gribējās izmēģināt arī ko citu. Pie šī mani pirmāmkārtām piesaistīja maģiskais vārdiņš hydrating, kā arī priecīgais un košais iepakojums. Ne mazāk svarīgs apstāklis bija tas, ka šis pūderis ir hipoalerģisks, piemērots visiem ādas tipiem. Reizēm jau tas, kas der visam, neder nekam, tomēr šoreiz tas tā gluži nav :)

Pūderis smaržo pēc augļiem - svaigi, bet pēc uzklāšanas smarža vairs nav jūtama. Neesmu lietojusi Healthy Mix tonālo krēmu, bet pieļauju, ka abi smaržo vienādi, vai vismaz līdzīgi.
Manā gadījumā pūderis kalpo kā kosmētikas nostiprinātājs. Tā teikt, lai tas, ko no rīta esmu tur sazīmējusi, nedomā no manis kaut kur aizlaisties. Ja pa dienu sāk "spīdēt" deguns, arī tādam mērķim lietoju pūderi. 

Manu ādu šis pūderis nesausina. Ar pūderotu to uzklāju ļoti plānā kārtā, uz sejas it nemaz nav redzams. Nedaudz izlīdzina ādas toni, bet pavisam minimāli. Kā vienīgais produkts šis derēs tām laimīgajām, kurām nav nekā slēpjama :)

Pieļauju, ka taukainas ādas īpašniecēm šī pūdera sniegtais matējošais efekts nebūs pietiekams, bet kombinētai ādai būs tieši laikā. Ar 10 stundu efektu ražotājs pilnīgi noteikti ir pārspīlējis, bet 5 - 6 stundas (manā gadījumā) pūderis nav jāatjauno. Man parasti pūdera atjaunošana vajadzīga tikai degunam, bet tas tā uz pēcpusdienu.

Jāpiebilst, ka pūdera komplektācijā neietilpst nedz ota, nedz sūklis, bet mani tas absolūti netraumē, jo vienmēr lietoju savu otu. Man šķiet, ka tas ir pat ļoti ērti, jo kārbiņa nesastāv no neskaitāmiem nodalījumiem (sūklim, pūderim, otām utt.), tādēļ ir ļoti ērta pārnēsāšanai.

Kur nopirkt?
Drogās, Douglas, Kolonna, Kristiana
Cena:
LVL 6,50
Vērtējums:
8/10

6 komentāri:

  1. Spogukītis šim pūderim ir iekšā? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oi, aizmirsu pieminēt - jā, ir, diezgan liels (pa visu vāciņu):)

      Dzēst
  2. Esmu mēģinājusi, bet otro reizi nepirkšu - foršs, taču nešķiet, ka pūderim būtu jāsmaržo. Nav jau smaržas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man liekas, ka diezgan daudzi pūderi smaržo, bet mani tas netraucē.

      Dzēst
  3. izklausās ka labs bāzes pūderis ;) Cik šim svars?

    AtbildētDzēst