sestdiena, 2012. gada 10. novembris

ARTDECO, Art Couture


Manās ķetnās ir nonākuši divi produkti no Artdeco Art Couture kolekcijas - Art Couture Lash Designer skropstu tuša, un Classic Art Couture Lipstick lūpu krāsa.
Abus šos produktus esmu lietojusi vairāk kā divas nedēļas, un esmu gatava padalīties ar saviem iespaidiem.



Cream Fading Rose (no.254)
Šai lūpu krāsai ir krēmīga un maiga tekstūra - tā ļoti viegli klājas. Lielākoties es neizmantoju lūpu krāsas otu - klāju uzreiz uz lūpām. Noturība arīdzan ir ļoti laba. Pēc pusdienu ieturēšanas, protams, lūpu krāsai vairs nav tik blīvs pārklājums, tomēr tā nepaliek pleķaina un neizsmērējas. Respektīvi, no lūpām krāsa pazūd diezgan vienmērīgi.
Nav nepieciešamības pamatam izmantot lūpu balzāmu, jo lūpu krāsa nesausina lūpas, bet ja ir vēlēšanās panākt ļoti dabīgu lūpu toni, respektīvi, savējo, tikai labāku, tad var uzklāt balzāmu.
Manuprāt, šis ir ļoti labs tonis ikdienai. Āra gaismā tas izkatās pelēcīgi rozā (labi piestāv vienai no manām šallēm), bet telpās tāds brūnīgi rozā.


Art Couture Lash Designer
Skropstu tušai ir ļoti ērta birstīte, kura labi pielāgojas acs formai. Tonis ir ļoti piesātināts - melns. Es biežāk pērku brūnas skropstu tušas, bet šad tad arī melnas. Ļoti bieži ir tā, ka tas melnais nemaz nav melns, bet vienkārši tumšs, vai tumši pelēks. Šai tušai melnais ir izteikti melns. 
Ļoti laba tuša - nebirst, ērti uzkrāsojama, skropstas nesalipina. Par skropstu pagarinošo efektu nemāku neko teikt, jo pagaidām neesmu sastapusi tādu, kura manām īsajām skropstām liktu izskatīties garākām, nekā tās ir.
Šī tuša piemērota lietošanai cilvēkiem ar jutīgām acīm, kā arī kontaktlēcu valkātājiem.


Vēl varu piebilst, ka abiem produktiem ir ļoti kvalitatīvs iepakojums, kuru vienkārši patīkami turēt rokās :)

Kur nopirkt:
Drogas, Kolonna, Douglas, Stockmann
Vērtējums:
abiem produktiem 8/10

7 komentāri:

  1. man arī par abiem šiem produktiem tikai pozitīvas atsauksmes ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par iepakojuma kvalitāti biju ļoti pārsteigta, jo pēdējo reizi, kad man bija Artdeco skropstu tuša (tas bija ļoti sen), tā bija viegla plastmasas tūbiņa.

      Dzēst
    2. jā, metāliski iepakojumi ir mans fetišs ;)

      Dzēst
  2. Lūpu krāsai ļoti smuks rudens tonis. :)

    AtbildētDzēst
  3. Es tik sen neesmu bijusi uz veikaliem, ka visus jaunumus redzu tikai blogos, cik skaisti tas ir! :)

    Tēls patīk, mierīgs, rudenīgs.

    AtbildētDzēst