ceturtdiena, 2012. gada 28. jūnijs

NUXE, Micellar Foam Cleanser with rose petals

Steidzu pastāstīt par savu iemīļotāko sejas mazgāšanas līdzekli no rītiem. Kāpēc tieši no rītiem? Nu,... man nekad īpaši nav patikušas sejas mazgāšanas putas, tomēr ne bez iemesla, bet tādēļ, ka tās šķietami sliktāk attīrīja sejas ādu, nekā, piemēram, man tik ierastie sejas mazgāšanas krēmi, vai želejas. Arī ar šīm putām pāris reizes pamēģināju mazgāt seju vakaros, bet nē - man neiepatikās. Pirmkārt, jau dēļ iepriekš minētā apstākļa - tās pietiekami labi nenomazgā visu kosmētiku no sejas. Otrkārt, ja tomēr ir vēlēšanās to visu nomazgāt (un tāda patiešām ir), putu patēriņš ir vienkārši nepieklājīgi liels, jo seja ir jāmazgā vismaz divas reizes, un tas jau ir apgrūtinoši. 
Es tikai nesaprotu vienu - kāpēc man iepriekš nebija ienākusi prātā doma, ka ar putām es taču varētu seju mazgāt no rītiem! Kāds atklājums :) 
No rītiem tās der vienkārši lieliski, jo uz sejas nav kosmētikas un līdz ar to nav arī nekā daudz ko mazgāt nost. Pēc šī atklājuma secināju, ka putas man tomēr diezgan labi tīk :)
Šīs putas piemērotas visiem ādas tipiem, tai skaitā visjutīgākajai ādai. Sastāvā esot trīs veidu rozes, bet toties nav ziepju, kas ir labi.
Iesaku izmēģināt visiem, bet vispirmāmkārtām jau tiem, kuri iecienījuši sejas attīrīšanai lietot tieši putas. Smaržo tās, kā jau pēc nosaukuma varētu nojaust, pēc rozēm (tas, starp citu, bija galvenais iemesls, kādēļ izvēlējos tieši šīs). 

Sastāvs:
water, rosa damascena flower water, disodium cocoyl glutamate, sodium lauryl sulfate, parfum/fragrance, glycerin, sodium lauryl glucose carboxylate, sodium cottonseedamphoacetate, lauryl glucoside, benzyl alcohol, citric acid, capryloyl glycine, sodium cocoyl glutamate, sodium hydroxide, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, allantoin, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, tetrasodium edta, dehydroacetic acid, sorbic acid, tropolone [n2302/a]

Kur nopirkt?
universālveikalā Stockmann
Cena:
LVL 10,80
Vērtējums:
8/10

4 komentāri:

  1. man gan putas patīk ļoti, visādas, mans mīļākais sejas mazgāšanas līdzekļu paveids :) Bet es nekad nemazgāju ar tām kosmētiku nost, kosmētiku parasti noņemu ar micelāro ūdeni, un tad mazgāju seju ar putinām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī izmantoju micelāro ūdeni, bet lielākoties tieši acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, bet kopš lietoju Sensai 38 grādu skropstu tušu, ar micelāro ūdeni to notīrīt nevar, tikai ar parastu siltu ūdeni. Līdz ar to, tieši šobrīd micelāro ūdeni es nelietoju.
      Kuras no putām Tev vismīļākās?

      Dzēst
  2. oo sen jau to tušu lieto, būs atsauksme? Es visu laiku uz to skatos, bet tā arī nepērku, man drausmīgi nepatīk kad tušu nevar viegli notīrīt un sanāk berzt acis. Par putām, laikam vis labāk patīk L'Occitane olīvu sērijas putas, tas ir ļoti maigas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oi, jā, ceru, ka saņemšos uz atsauksmi. Tušu lietoju jau kādus 2 mēnešus. Tikko pēc nopirkšanas tušu nobildēju, bet nepārbaudīju bilžu kvalitāti, vēlāk izrādījās, ka nevisai labi sanākušas. Vienkārši neesmu normālas bildes uztaisījusi (slinkums parastais), bet tuša man patīk, tikai jau mazliet sāk apnikt tā ņemšanās ar silto ūdeni :)

      Dzēst