piektdiena, 2012. gada 18. maijs

LIRENE, Moisturising Toner (Alcohol-Free)

Šis toniks piemērots normālai un kombinētai sejas ādai. Apsola atsvaidzināt, novērst kairinājumu un mitrināt sejas ādu. Gala rezultātā mums vajadzētu iegūt tonizētu, gludu un veselīgi mirdzošu sejas ādu.

Droši vien pat nebūtu pievērsusi uzmanību Lirene produkcijai, ja time4beauty blogā nebūtu izlasījusi vairākas pozitīvas atsauksmes par to. 
Protams, uzreiz pamanīju, ka produktu klāstā ir arī līnija ādai ar paplašinātiem kapilāriem, bet man par nelaimi sameklēt mūsu Drogās kaut ko vairāk kā tikai sejas krēmus no šīs līnijas nebija iespējams. Biju ieplānojusi iegādāties kosmētikas pieniņu un toniku ādai ar paplašinātiem kapilāriem, bet te tev nu bija... Izstaigāju vairākus veikalus, bet bez panākumiem. 
Tā manā īpašumā nonāca šis toniks, izvēlējos to tādēļ, ka gluži vienkārši man bija beigušies visi iespējamie toniki un uz pudelītes bija rakstīts, ka tas nesatur alkoholu. 
Pirmo reizi to lietojot  biju šokēta par aromātu - tas ir TIK intensīvs, gluži kā smaržas. Tas man likās visai dīvaini, jo esmu pieradusi, ka tonikam smarža ir diezgan neitrāla. Mazliet nobijos un mirkli pat apsvēru domu to nemaz nemēģināt, bet tomēr saņēmos. 
Nekas briesmīgs nenotika..., bet arī nekas īpaši labs. 
Savā cenu kategorijā šis ir visai normāls toniks, bez kaut kādiem specefektiem.Viņš tonizē ādu, noņem sausuma sajūtu pēc mazgāšanās, attīra ādu no kosmētikas pārpalikumiem, ja tādi palikuši. Pozitīva nianse ir tā, ka šis toniks nekož acīs, ja viņam gadās tajās iekļūt. Tas principā ir arī viss. Nekādu ražotāja solīto nomierinošo efektu es nesagaidīju, bet nevarētu teikt, ka uz to es būtu likusi kādas īpašas cerības. 
Visā visumā, šis ir ļoti normāls toniks par to cenu, kuru tas maksā. Man patiktu krietni vairāk, ja smarža nebūtu tik intensīva.

Kur nopirkt?
veikalos "Drogas" un "Prisma"
Cena:
aptuveni LVL 3
Vērtējums:
6/10

3 komentāri:

  1. Es kaut kā pēdēja laikā tonikus vispār nelietoju, man tie izlietojās ļoti ātri un sanāk neizdevīgi, turklāt nejūtu nepieciešamību pēc tiem, ja seju pēc mazgāšanas vel notīru ar bioderma micelāro ūdeni.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es kaut kā esmu ļoti pieradusi pie toniku lietošanas un tie arīdzan pieder pie to sejas kopšanas produktu klāsta, ar kuriem atļaujos biežākus eksperimentus, jo sejas krēmu, ja man tas patīk un darbojas, tik bieži nemainu, bet toniku gandrīz vienmēr pērku citu, ar retiem izņēmumiem.

      Dzēst