otrdiena, 2012. gada 8. maijs

KORRES, Milk Proteins, 3 in 1 cleansing, toning and eye make-up removing emulsion for all skin types

Turpinot savu stāstu par man tik iemīļoto zīmolu Korres, šoreiz pavēstīšu par Piena Proteīnu emulsiju, kura gan attīra, tonizē un attīra acis no dekoratīvās kosmētikas. 
Emulsija ir bagātināta ar augu eļļām, tā rūpīgi attīra, tonizē un mitrina. Tā palīdz atbrīvot sejas ādu un acis no dekoratīvās kosmētikas, sebuma un netīrumiem, ļaujot ādai brīvi elpot. Piena proteīni, bagātināti ar laktozi un dabiskajām aminoskābēm, piedāvā barojošas īpašības un, saskaroties ar ūdens molekulām, veido mitrinošu aizsargkārtu.
100% dabiska emulgatora kombinācija ar augu eļļām nodrošina īpašas rūpes acīm un sejas ādai.

Lietošana: rūpīgi iemasējiet līdzekli sejas, kakla vai acu zonas ādā, atlikumu notīriet ar kokvilnas spilventiņu. Līdzekli var noskalot vai arī atstāt uz ādas.

Es neesmu īpaši liela pieniņu cienītāja, kas attiecas uz sejas attīrīšanu, biežāk dodu priekšroku sejas attīrošajiem gēliem, krēmiem, vai balzāmiem. Iegādājos šo līdzekli tikai tādēļ, ka bija ziņkāre izmēģināt vēl ko jaunu no Korres
Parasti arī diezgan skeptiski izturos pret apgalvojumiem, ka viens pats attīrīšanas līdzeklis spēj gan attīrīt, gan tonizēt, gan arī mitrināt ādu. Neatkarīgi no solījumiem es vienalga pēc sejas attīrīšanas lietoju toniku, un pēc tam sejas un acu krēmus, jo man tāda secība ir tik ierasta, ka to mainīt tuvākajā laikā es negrasos. 
Bet par emulsiju - tā ir baltā krāsā, konsistence tai nav nedz bieza, nedz arī īpaši šķidra. Manuprāt, tā ir tāda, kāda parasti sejas pieniņiem mēdz būt. 
Gandrīz vienmēr mani ir sajūsminājusi Korres produktu smarža, tā ir ļoti dabiska un neuzbāzīga, tādēļ biju mazliet nepatīkami pārsteigta, ka šī emulsija nesmaržo ne pēc kā. It kā jau tas nav slikti, bet tomēr... man patīk smaržīgi produkti :)
Kosmētiku emulsija notīra ļoti labi, pēc tam lietojot toniku, uz vates plāksnītes nepaliek dekoratīvās kosmētikas pēdas. Biju pārsteigta, ka sajutu ražotāja solīto mitrinošo aizsargkārtu, kura veidojas emulsijai saskaroties ar ūdens molekulām. Pēc sejas nomazgāšanas uz tās patiešām paliek tāds kā aizsargslānītis, bet tas nav eļļains, vai kas tamlīdzīgs, drīzāk ir tāda samtainas sejas sajūta.
Kopumā man šis produkts patīk, es to noteikti izlietošu, bet diez vai iegādāšos atkārtoti, jo, piemēram, Korres baltās tējas fluīds man patika daudz labāk, bet tas ir tikai tādēļ, ka tāda tipa attīrošajiem līdzekļiem dodu priekšoku tieši es, bet tiem, kuriem ikdienā patīk lietot pieniņus dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, šis varētu būt lielisks kandidāts uz izmēģināšanu.

Sastāvs:
Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Squalane, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Carbonate, Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Arginine, Ascorbic Acid, Ascorbyl Palmitate, Benzyl PCA, Cetearyl Alcohol, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Lactose, PEG-8, Polyaminopropyl Biguanide, Polysorbate 80, Potassium Hydroxide, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Gluconate, Sucrose Stearate, Tocopherol, Whey Protein

Kur nopirkt?
universālveikalā Stockmann, veikalā "Cosmetics 4 You" T/C Domina
Cena:
LVL 14,91
Vērtējums:
8/10

5 komentāri:

  1. Es pareizi sapratu, tas domāts gan sejai, gan acīm?

    AtbildētDzēst
  2. Korres arvien vairāk mani ieinteresē, viņiem sejas mazgāšanas putas arī ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Korres noteikti ir iemēģināšanas vērts - galvenokārt jau dušas želejas un ķermeņa sviesti un pieniņi. No sejas attīrīšanas līdzekļiem mans favorīts ir baltās tējas fluīds, bet diemžēl produktu klāsts (sejas attīrīšanai) nav sevišķi plašs - vismaz pie mums. Stokmanā es manīju vienīgi šādu: http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp?ItemID=138657

      Vispār pēdējā laikā manu, ka Korres klāsts Stokmanā aizvien sarūk, kas mani ļoti apbēdina, vaiklā Cosmetics4You arī diezgan maz produktu, laikam, Latvijā viņi sevišķi populāri nav :(

      Dzēst
    2. aizmirsu par putām - jā, viņiem ir, bet pie mums diemžēl neesmu manījusi. Izskatās šādi:
      http://beautifymylifeblog.com/?p=92

      Dzēst