pirmdiena, 2012. gada 21. maijs

EUCERIN, Anti-Transpirant Intensive, 72h










Eucerin izsmidzināmais pretsviedru dezodorants INTENSIVE satur ļoti efektīvu aktīvo vielu alumīnija hidrolāta un alumīnija hlorīda kombināciju, kas samazina pārmērīgu svīšanu un nepatīkamu aromātu.
Iedarbība: sausa āda un droša sajūta līdz pat 72 stundām. Efektivitāte un produkta saderība ar ādu - klīniski apstiprināta.
Norādījumi: lietot uz tīras un sausas ādas. Nelietot, ja padušu āda ir iekaisusi. Sākumā uzklājiet katru vakaru pirmos trīs vakarus, tad katru otro vakaru vai vēlāk - pēc vajadzības.

Nu jau vasara ir gandrīz atnākusi, un tad jo īpaši aktuāla kļūst laba antiperspiranta iegāde. Man šķiet, ka neviens nav spējīgs atcerēties visus dezodorantus, kuri tikuši lietoti - manā gadījumā to tiešām ir daudz, bet par nelaimi tikai retais izrādās atkārtota pirkuma vērts.
Šo iegādājos pavisam nejauši, tā teikt, iegāju un paņēmu pirmo, kurš pagadījās. Visiem jau viņiem rakstīts, ka tie pasargā no svīšanas un paduses būs sausas visu dienu, tādēļ parasti nemaz nelasu anotāciju uz iepakojuma. Atnākot mājās un tomēr izlasot to, kas rakstīts kastītei otrā pusē, biju mazliet pārsteigta. Pārsteigta par to, ka šis "brīnums" jāuzklāj vakarā, nevis no rīta (kā esmu pieradusi) un vēl tas, ka pēc pirmajiem trijiem vakariem to nav nepieciešamības lietot katru dienu, bet gan tikai pēc nepieciešamības. Biju mazliet samulsusi, ka man tagad jārīkojas savādāk, nekā ierasts. 
Sāku to lietot kā norādīts uz iepakojuma un jau pēc minētajām 3 dienām sapratu, ka šis dezodorants manā gadījumā darbojas ļoti labi. Pēc tam katru otro vakaru, viss joprojām bija ļoti labi, bet tagad es to lietoju tikai katru trešo vakaru. Manuprāt, tas ir vienkārši lieliski un ērti, ka dezodorants darbojas tik ilgi. 
Mazs mīnusiņš tomēr arī ir - tas diezgan ilgi žūst.
Man ļoti patīk, iesaku arī citiem izmēģināt :)

Kur nopirkt?
Manuprāt, to var nopirkt jebkurā aptiekā, es pirku Euroaptiekā
Cena:
LVL 5,49
Vērtējums:
9/10

7 komentāri:

  1. ooo šitas ar izklausās labi :) Es te kkad pēc ieteikumiem iemēģināju Driclor ( arī nopērkams aptiekās un cena ar apmēram tāda pati) un Lietošana ar līdzīga, tik šitas nedēļu jālieto vakaros un kad svīsšana dienā ir izzudusi lieto arī ik pa 2dienām. Vienīgais kas man nepatik šim Driclor viņš dažreiz kniebj ādā ( tāda jokaina sajūta) :D Kā ari ar Eucerin vai tas nekairina ādu?

    AtbildētDzēst
  2. priekš manis tas izklausās dīvains produkts. Vienmēr cenšos dezodorantus pēc iespējas ātrāk vakarā nomazgāt nost. Tiešām nezinu vai baumas par alumīnija savienojumu saistību ar krūts vēzi ir pamatotas, bet es noteikti neklātu dezodorantu ilgstošai atstāšanai uz ādas.
    Bet teorētiski izklausās ļoti ērti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tāds viedoklis pastāv, bet cik man zināms, tad neviens pētījums nav apstiprinājis to, ka tieši no dezodorantiem aizsprostojas poras un veidojas iekaisumi. Lasīju, ka visbiežāk iekaisumi rodas vaksācijas vai skūšanās laikā. Bet vispār, šī ir ļoti sarežģīta un neizsmeļama tēma - par kosmētikas (dažādas) ietekmi uz veselību, kaitīgumu, vai nekaitīgumu. Es tomēr gribētu paļauties uz ražotāju un domāt, ka vārdi "klīniski apstiprināts" nav tukša skaņa.

      Dzēst
  3. Man arī bail no alumīnija, bet izklausās pār vilinoši, būs jāpamēģina :)

    AtbildētDzēst
  4. vai paralēli šim no rīta tu lieto arī parastos dezīšus, jeb tikai šo pa retam vakaros un no rīta neko?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nē, no rītiem neko citu nelietoju, jo Eucerin iedarbība saglabājas vairākas dienas.

      Dzēst