sestdiena, 2017. gada 2. decembris

Full face of Makeup - Rimmel, Max Factor, L'Oreal Paris, Maybelline, Catrice.

Jau atkal esmu izmēģinājusi vairākus dekoratīvās kosmētikas jaunumus no dažādiem zīmoliem un nolēmu tos atrādīt un pastāstīt savas domas īsumā.
Šī raksta galvenā varone noteikti ir Rimmel matētā lūpu krāsa tonī Heartbeat. Rimmel lūpu produkti man vienmēr ir ļoti patikuši - gan spīdumi, gan lūpu krāsas ir bijuši ļoti labi un kaut arī neesmu izteikta matēto lūpu krāsu cienītāja, šī, jāatzīst ir viena no komfortablākajām kādu esmu mēģinājusi. Lūpu krāsai ir vidēji bieza, nedaudz uzputota konsistence. Pēc uzklāšanas tā minūtes laikā "nosēžas" un paliek neizkustināma un izskatās super matēta. Priekš manis šis noteikti nav ikdienas produkts, tomēr šad un tad to labprāt nēsāšu, jo salīdzinājumā ar citām tā gandrīz nesausina lūpu ādu, izskatās un nēsājas ļoti labi, kā arī ir ļoti noturīga.

Otrs ļoti svaigais jaunums ir Max Factor Healthy Skin Harmony tonālais krēms, kurš man pieejams tonī Crystal Beige 33. Ar šo produktu man , diemžēl, neizveidojās draudzīgas attiecības. Pirmkārt, tonis man ir par tumšu un par dzeltenu. Otrkārt, man ne visai patīk kā tas klājas un kā uzvedas dienas gaitā. Pamēģinot uz rokas man tonālais krēms patika - tam ir viegla gēlveida konsistence, kā arī tas likās mitrinošs. Uzreiz neiepatikās tas, ka tonālais krēms ir izteikti smaržīgs, bet cik palasīju citu atsauksmes, vairumam šī smarža patīk.
Sedzamības pakāpe šim krēmam ir vidēja - tas noteikti nenomaskēs nopietnus defektus, tomēr izlīdzinās kopējo toni diezgan labi. 
Uzklāju tonālo krēmu ar samitrinātu H&M sūkli - sākotnēji viss likās labi, ja neskaita salīdzinoši tumšo toni. Sadarbībā ar citiem dekoratīvās kosmētikas produktiem šis tonālais neuzvedas labi - sāk izskatīties pleķains un nevienmērīgs un dienas gaitā, diemžēl, šis "efekts" kļūst aizvien izteiktāks. Rezultātā varu teikt, ka galveno tonālā krēma uzdevumu - likt ādai izskatīties labāk, šis produkts, diemžēl, neveic. Vismaz ne manā gadījumā.

L'Oreal True Match Minerals pūderi man ļoti iepatikušies - gan tie, kas ar toni, gan šis - caurspīdīgais. Pūderim ir izteikti smalks malums, tas lieliski nofiksē meikapu un ir nemanāms uz ādas. Ļoti patīk.

Vēl viens favorīts noteikti ir L'Oreal True Match konsīleris. Tas lieliski nomaskē tumšos lokus, ir diezgan mitrinošs un dienas gaitā neliek ādai ap acīm izskatīties sausai un krunkainai. Esmu pat vairākas reizes lietojusi to kā vienīgo produktu bez tonālā krēma un rezultāts man ļoti patīk - vienīgais produkts tādā veidā izlietosies krietni vien ātrāk.

Īsti nevaru atminēties, bet man liekas, ka Max Factor acu ēnu paletes līdz šim man nav bijušas, tādēļ šī ir pirmā iepazīšanās ar zīmola acu ēnām. Šis ir matēto ēnu četrinieks tonī Smokey Onix. Ēnas ir diezgan pigmentētas, tomēr klājot tās nedaudz birst, tādēļ vislabāk būtu sākt ar acu meikapu. 
Es nevarētu teikt, ka šīs būtu kļuvušas par manām mīļākajām acu ēnām, tomēr man tās patīk diezgan labi. Var izveidot gan neuzkrītošu, gan izteikti spilgtu acu meikapu. Toņi ir diezgan universāli un piestāvēs teju ikvienam.

*Paldies zīmolu pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

3 komentāri:

  1. Max Factor acu ēnas man nepatika, visas nobira vajadzēja pat visu sākt no jauna, biju vīlusies :(

    AtbildētDzēst
  2. Man ļoti iepatikās Max Factor plate, ēnas uzklājas labi, nebirst. :)

    AtbildētDzēst