sestdiena, 2017. gada 11. novembris

BIODERMA Sensibio Mask

Beidzot gribu uzrakstīt par vienu no savām mīļākajām sejas maskām, kuru lietoju jau sen, tomēr līdz atsauksmes rakstīšanai tā arī nebiju tikusi.
Šobrīd pie mums valda tik nepastāvīgi , es teiktu pat gluži nešpetni laika apstākļi, ka šī sejas maska, manuprāt, būtu īsts glābiņš ikvienam, ne tikai jutīgas ādas īpašniekiem. 

Maskas vienkāršais sastāvs pierāda to, ka varbūt ne vienmēr (un vai vispār?) mūsu ādai nepieciešams, piemēram, mistiska auga ekstrakts, kurš izvilkts no okeāna dzīlēm, lai tā justos un izskatītos labi. Tiesa, uz, piemēram, vecā labā glicerīna bāzes diez vai izdosies izveidot efektīgu mārketingu, neskatoties uz to, ka tas jau sen sevi pierādījis kā viens no stūrakmeņiem ādas mitrināšanas jomā. 
Maskas sastāvā atrodamas daudzas ādu mīkstinošas, mitrinošas un kairinājumu neizraisošas sastāvdaļas. Ļoti būtiski - nav nekādu smaržvielu, vai ēterisko eļļu. Maskai ir ārkārtīgi patīkama, maiga, viegla tekstūra, kas burtiski kūst uz ādas. Tā momentā sniedz mitrinājuma un komforta sajūtu, kā arī izcili mazina ādas kairinājumu, vai apsārtumu. To ieteicams turēt 10-15 minūtes, bet es bieži atstāju uz nakti, tikai ar salveti noņemu pārpalikumus, ja tādi ir, bet parasti āda masku "apēd" bez pārpalikumiem.
Ja lietoju šo masku, tad tikai viņu vien, jo nav nekādas nepieciešamības pēc citiem produktiem, jo maska lieliski tiek galā gan ar mitrinošo, gan barojošo funkciju. Vienkārši lielisks ādas kopšanas produkts, kuru iesaku izmēģināt ikvienam.

Vērtējums: 10/10
CenaEUR 17
Kur nopirkt? aptiekās

2 komentāri:

  1. Es šo masku izmantoju arī roku ādai, īpaši rudenī- noteikti iesaku pamēģināt!

    AtbildētDzēst
  2. Īstenībā BIODERMA ir labāka firma, man ir jūtīga ādā un pilnīgi nekad no šīs līnijas nebija ādas iekaisuma vai apsārtuma...iesaku no sirds.

    AtbildētDzēst