ceturtdiena, 2017. gada 28. decembris

ECOTOOLS Perfecting Blender

Gribu pastāstīt par lielisku un budžetam draudzīgu dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas sūkli, kurš, protams, kā jau visi pārējie olveidīgie sūkļi ir cēlušies no slavenā Beautyblender. Jā, Beautyblenderim šobrīd saradušies diezgan daudz radinieku (kā jau allaž veiksmes brīžos mēdz gadīties), bet daži pavisam noteikti ir tādi, ar kuriem varētu arī lepoties :) Šis noteikti ir tas gadījums.

Ecotools sūklis izgatavots no videi draudzīgiem materiāliem, izmantojot patentēto EcoFoam tehnoloģiju. Pēc samitrināšanas sūklis kļūst mīksts un atsperīgs, kā arī paliek par trešdaļu lielāks, kā tam arī vajadzētu būt. Tas lieliski uzklāj un izlīdzina tonālo krēmu un pateicoties tā ērtajai formai, var piekļūt visur, kur nepieciešams. Ar to ļoti ērti un parocīgi var uzklāt arī konsīleri. Respektīvi, tiešām iesaku pievērst šim produktam uzmanību, ja lietojat "olas" tonālā krēma uzklāšanai :)

Cena:
aptuveni EUR 7
Kur nopirkt?
Stockmann

3 komentāri:

  1. Un kā pareizi šādu sūkli mazgāt? Ar ūdeni vai nepieciešams kas speciāls?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, protams, pieejami speciāli otu un sūkļu mazgāšanas līdzekļi, bet es parasti mazgāju ar ūdeni un ziepēm - viss lieliski izmazgājas.

      Dzēst
  2. Sūklītis ļoti patīkams un labs, praktiski nav pamanāmas plaisiņas. kaut arī izmantoju ļoti ilgi :)

    AtbildētDzēst