ceturtdiena, 2017. gada 25. maijs

BABE eļļas ziepes 500 ml

EĻĻAS ZIEPES 500 ml UN 100 ML, pH 5,5
Atopiskas, ļoti sausas un iekaisušas ādas ikdienas kopšanai.
Ļoti sausai/atopiskai ādai, koncentrēta formula, ar Omega 3,6,9. Ļoti saudzīgas mazgāšanās ziepes, kuru sastāvā vairāk kā 40% mīkstinošu eļļu. Ziepes satur Omega 3, 6 un 9 taukskābes, kā arī vitamīnu F, kas palīdz atjaunot ādas mitruma līmeni. Nodrošina tūlītēju komfortu. Ieteicams lietot kopā ar BABE mīkstinošo krēmu. Bez konservantiem. Hipoalerģisks.
Aktīvās sastāvdaļas: Sojas eļļa - mīkstina un atjauno ādas taukslāni 40,00%, Iņči-Inča eļļa - novērš ādas izžūšanu, palīdz saglabāt ādas dabīgo aizsargbarjeru 1,00%, Vitamīns F - atjaunojoša iedarbība 0,50%.

Babe ieteikums: Uzklāt uz iepriekš samitrinātas ādas. Rūpīgi noskalot ar ūdeni.

Dušas eļļas, manuprāt, ir brīnišķīgs izgudrojums, kurš ļauj baudīt dušas priekus nesausinot ķermeņa ādu, kā arī lieliska iespēja visiem sliņķiem dažreiz ļaut izvairīties no ķermeņa krēma lietošanas, jo sevišķi karstajos vasaras periodos, kad doma vien par krēma lietošanu izraisa nepatiku.
Saskarē ar mitru ķermeņa ādu eļļa pārvēršas maigā, nedaudz uzputotā pienainā emulsijā ar kuru patīkami veikt masāžu un attīrīt ādu. Koncepcija šeit ir līdzīga kā tagad ļoti populārajām eļļām, kuras paredzētas sejas ādas attīrīšanai, kā arī dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Tās izšķīdina visus netīrumus, bet viegli noskalojas neatstājot pēc sevis eļļainu kārtu uz ādas. 
Ja daudzām dušas eļļām eļļu koncentrācija ir līdz 20%, tad Babe eļļas gadījumā tā ir salīdzinošai augstāka - veseli 40%. Ja ķermeņa āda ir izteikti sausa, tad tam der pievērst uzmanību. Šajā gadījumā sastāvā sastopama sojas eļļa, inči-inča eļļa un rožu eļļa, kā arī tādi lieliski ingredienti kā vitamīns F, skvalēns, betaīns, pienskābe u.c.
Babe eļļa nesatur konservantus, tādēļ tas ir viens no iemesliem kādēļ tā iepildīta metāla pudelē, kas ļauj visām sastāvdaļām maksimāli ilgi saglabāt svaigumu. Iepakojums aprīkots ar pumpīti, kas ļauj ērti lietot produktu dušošanās laikā. Eļļai piemīt maigs, patīkams, tomēr neuzkrītošs aromāts. 
Dušas eļļu klāsts šobrīd ir ļoti plašs un to skaits aizvien vairojas, kas nozīmē, ka cilvēkiem tās patīk. Es noteikti iesaku pievērst uzmanību Babe dušas eļļai, galvenokārt dēļ lieliskā sastāva, kā arī dēļ patīkamās un ērtās lietošanas.

P.S. Ja ir vēlme iegādāties Babe eļļas ziepes, tad ieteiktu izmantot izdevīgo Euroaptiekas piedāvājumu - visai kosmētikai ceturtdienās, piektdienās un sestdienās (Maija mēnesī) ir 25% atlaide.

Kur nopirkt?
Euroaptiekās
Cena:
EUR 25,49 (500ml iepakojums)
Vērtējums:
10/10

2 komentāri:

  1. Interesanti, neesmu vel mēģinājusi šī zīmola produktus ;) Vai pēc sajūtām ir labākas kā mandeļu dušas eļļa no Loccitane? Ja esi tās mēģinājusi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu mēģinājusi, tiesa, pasen, bet toreiz man ne līdz galam iepatikās L'Occitane eļļa, jo likās nedaudz par šķidru. Dušas eļļas man patīk lietot ar rokām tās iemasējot ādā, bet tad tām jābūt biezākas konsistences. No tāda aspekta man Babe eļļa patīk labāk :)

      Dzēst