svētdiena, 2017. gada 1. janvāris

Mēneša favorīti

Šodien piedāvāju ieskatīties, kas piepulcējies manu favorītu pulkam gada izskaņā :)

Jau sen gribēju izmēģināt kaut ko no Janssen kopjošās kosmētikas. Man bija nepieciešams jauns sejas toniks, tādēļ izvēlējos tieši to. Šis ir lielisks, izcili mitrinošs želejveida toniks, kas derēs jebkura tipa sejas ādai. Šajā gadījumā arī produkta apjoms nevar neiepriecināt.

Man ļoti patīk The Body Shop ķermeņa sviesti, bet pēdējā laikā sapratu, ka to spēcīgie aromāti priekš manis ir drīzāk problēma, nekā prieks, tādēļ izvēlējos Alvejas sviestu, kuram nav pievienotas smaržvielas. Kāpēc jau iepriekš to neiegādājos - nezinu, jo produkts ir lielisks.

Clinique Take The Day Off attīrošais balzams arī jau sen bija manā vēlmju sarakstā un nu beidzot to iegādājos. Nebija gandrīz nekādu šaubu, ka produkts man patiks un tā tas arī ir - balzams lieliski attīra sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas, plus, neatstāj aiz sevis nekādu kārtu, vai aizmiglotas acis, kas bieži raksturīgs citiem eļļainiem kosmētikas noņēmējiem.

Man ir liels prieks, ka Latvijas Aptiekās tagad nopērkama Grieķijas zīmola Apivita produkcija. Pāris gadus atpakaļ Kijevā biju nopirkusi dažas viņu sejas maskas, kuras atstāja ļoti patīkamu iespaidu, tādēļ priecājos, ka varu turpināt iepazīšanos ar šo zīmolu. Ļoti iepatikās viņu mitrinošās alvejas maskas, kuras var iegādāties gan paciņās, gan lielākā iepakojumā un vēl lielisks izrādījās arī Hand & Body losjons ar olīvām un medu, kuram ir ļoti viegla tekstūra, bet izcilas ādu mitrinošās īpašības, kā arī viegls un ļoti patīkams aromāts.

Līdz šim nebiju atradusi eļļu sejas ādas kopšanai, kas nebūtu radījusi problēmas, jo bieži tās ir pārsātinātas ar dažādām ēteriskajām eļļām, kuru klātbūtne jutīgas ādas īpašniekiem var radīt komplikācijas. Ilgu laiku arī neiegādājos nevienu, tomēr nolēmu dot iespēju Clinique Smart treatment eļļai, jo tās sastāvā nav nedz sintētisko, nedz dabīgo smaržvielu. Šī eļļa izrādījās lieliska, tādēļ tā noteikti ir pelnījusi plašāku atsauksmi.

Šobrīd man lietošanā ir Kardashian Beauty šampūns, kondicionieris, kā arī Blow Dry matu veidošanas krēms. Jau vairāk kā nedēļu lietoju tikai šos trīs produktus. Ja par šampūnu un kondicionieri vēl neesmu gatava izteikties, tad šis veidošanas krēms ļoti naski iekļuva favorītu pulciņā. Tas lieliski nogludina un atšķetina matus, kā arī kalpo kā termoaizsardzības līdzeklis. Krēms jauki smaržo, nenoslogo matus un ir ļoti patīkams lietošanā.

4 komentāri:

  1. Ļoti gribētu uzzināt vairāk par Clinique Smart treatment eļļu! :)

    AtbildētDzēst
  2. Man no nesmaržojošajiem zieķiem ļoti patīk Garnier sarkanais losjons. Dievinu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nemaz nezināju, ka Garnier klāstā ir zieķis bez smaržvielām :)

      Dzēst