trešdiena, 2017. gada 4. janvāris

Decembra tukšinieki

Izlietoju brīnišķīgu šampūnu no Dr. Organic zīmola. Rakstīts gan, ka tas ir šampūns un kondicionieris vienā, bet es ne pārāk ticu un praksē neesmu pārliecinājusies, ka viens pats šampūns sniedz arī kondicionera efektu. Nepievēršot uzmanību 2in1 apzīmējumam, šis ir lielisks šampūns, jo tas ne tikai labi izmazgā matus, bet arī rūpējas par galvas ādu. Sastāvā ir milzum daudz visādu ekstraktu, tādēļ aromāts produktam ir diezgan spēcīgs un nedaudz medicīnisks. Protams, nesatur sulfātus un visādus mošķus.
Lavera roku krēma miniatūra arī ļoti iepatikās - kaut kad varētu iegādāties arī pilna izmēra produktu.
Dzintars Kredo balzams matu stiprināšanai šobrīd mūsmājās tiek lietots regulāri, jo tādā veidā šis produkts sniedz lieliskus rezultātus - galvenais ir neaizmirst uzklāt to pirms katras matu mazgāšanas reizes (vai vismaz katras otrās). Ilgtermiņā balzams ne tikai stiprina matus, bet arī veicina to augšanu, labvēlīgi ieteikmē galvas ādas veselību un piešķir matiem dabisku spīdumu.
Osis termoaizsardzības līdzeklis bija lielisks - gada laikā izlietoju divus iepakojumus, tomēr man gribētos atrast tik pat efektīvu produktu, bet ar draudzīgāku sastāvu.
The Body Shop Aloe sejas mazgāšanas līdzeklis - noteikti iegādāšos atkārtoti, neskatoties uz to, ka izlietojas viņš ļoti ātri, bet ir ļoti labs.
Physiogel AI krēms - lielisks krēms ziemas periodam.
Max Factor 2000 kaloriju skropstu tuša - par cik esmu sausāku tušu cienītāja, kā arī klasisko birstīšu piekritēja, šī tuša man ļoti gāja pie sirds.
The Body Shop rīsu sejas maska - viena no labākajām maskām, kādu aizvadītajā gadā esmu mēģinājusi.
Maybelline FIT Me tonālais krēms - ļoti patika.
CHI Deep Brilliance šampūns - sākumā ļoti patika, tomēr kad pudelīte bija jau pāri pusei, vairs nesagādāja prieku, jo likās, ka mati pārāk ātri pēc viņa lietošanas paliek netīri, kā arī parādījās zināms diskomforts galvas ādai. Man ir žēl, ka pasteidzos šo produktu ierindot starp favorītiem.

Vēl izlietojās arī diezgan paprāva kaudzīte ar drāniņu sejas maskām, no kurām visvairāk patika Missha, Garnier un Mitomo.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru