otrdiena, 2016. gada 6. decembris

Mēneša favorīti

Kaut arī man nebija nekādas nepieciešamības iegādāties jaunu sejas attīrīšanas līdzekli, tomēr ieraugot, ka Physiogel produktu klāstā ir parādījies Calming Relief gentle cream attīrītājs, vienkārši nevarēju neņemt. Nezinu, vai tas ir jaunums vispār, vai produkts ir tikai tikko parādījies pie mums, bet, šā vai tā - Latvijas aptiekās tas ir jaunums.
Šis produkts sevī iemieso visu, ko es varētu iedomāties kā piemītošu lieliskam līdzeklim sejas ādas attīrīšanai. Tam ir vidēji bieza (pieniņam līdzīga) tekstūra, tas nesatur smaržvielas, bet gan daudz ādu mitrinošas un to nomierinošas sastāvdaļas, plus, lieliski attīra ādu un ir iepildīts iepakojumā ar pumpīti. Parasti izmantoju to kā otro ādas attīrīšanas soli pēc tam, kad esmu noņēmusi dekoratīvo kosmētiku.
Vēl viens interesants jaunums Latvijas aptiekās ir Pharmaceris līdzekļi, kas satur mandeļskābi. Krasās laikapstākļu svarstības šogad diezgan slikti ietekmēja manu sejas ādu, tādēļ es meklēju maigu, tomēr efektīvu līdzekli, kas palīdzētu cīņā ar izsitumiem. Šis Sebo-Almond-Claris losjons satur 2% mandeļskābi, citrona ekstraktu un augļu miziņas, kas palīdz efektīvāk attīrīt ādu, regulēt ādas taukošanos un nolobīt atmirušās ādas šūnas. Lietojot losjonu nu jau pāris nedēļas tiešām pamanīju uzlabojumus - jauni izsitumi nav parādījušies, iepriekšējie pazūd diezgan ātros tempos, plus, sejas āda un poras izskatās daudz tīrākas. Patīk, tādēļ gribu izmēģināt arī citus šīs līnijas produktus.
Madara Plum Plum lūpu balzams ir viens no vispatīkamāk smaržojošajiem lūpu kopšanas produktiem, kādus esmu lietojusi. Protams, labā smarža neko nedotu, ja produkts nebūtu efektīvs. Šājā gadījumā viss ir lieliski - krēms labi rūpējas par lūpu ādu, plus, lieliski smaržo :)
Jau sen gribēju pamēģināt kaut ko no Davines matu kopšanas produktiem, tādēļ biju priecīga ieraugot, ka iespējams iegādāties atsevišķu produktu mini versijas. Izvēlējos All In One Milk, kas ir līdzeklis matu kopšanai un atjaunošanai, jo tas padara matus mirdzošus, mīkstus, novērš to elektrizēšanos, mitrina un kalpo kā termoaizsardzības līdzeklis. Bonusā vēl krēms lieliski smaržo - pēc zālītēm un ēteriskajām eļļām. Ļoti patīkams produkts un domāju, ka neskatoties uz to, ka tā ir mini versija, man pietiks diezgan ilgam laikam.
Šķiet, ka ne tikai man rudens/ziemas periodā noderētu līdzekļi ar uzrakstu SOS :) Madara klāstā tagad pieejami vairāki līdzekļi sejas ādas kopšanai ar šādu uzrakstu. Šī konkrētā ir SOS sejas maska Mitrināšana + Mirdzums. Maska man ļoti iepatikās, jo ir vienkārša lietošanā un sniedz ādai patīkamu komfortu.
Patīk man izsmidzināmie ūdeņi, tādēļ nolēmu iegādāties LRP Thermal Spring Water. Lietoju tonika vietā un man ļoti patīk atsvaidzinošais efekts, kuru tas sniedz. No citiem šis atšķiras ar lielisko izsmidzinātāju, kurš ūdeni izsmidzina tādā kā migliņā (piedevām ļoti smalkā), nevis pilienveidīgi.
Vēl viens lielisks līdzeklis no Pharmaceris ir Puri-Capilum gēls sejas ādas mazgāšanai. Šī ir praktiski neputojoša, tomēr ļoti efektīva želeja sejas ādas attīrīšanai. Tā nesatur parabēnus, alergēnus, ziepes, sulfātus, krāsvielas un smaržvielas, tādēļ lieliski piemērota pat visjutīgākajai ādai. Neskatoties uz maigo sastāvu, želeja ļoti labi nomazgā dekoratīvo kosmētiku un nerada sausuma un savilktas ādas sajūtu. Ļoti laba.
Dzintars Kredo Natur Balzams matu stiprināšanai un augšanas uzlabošanai ir mans sens favorīts, tomēr nebiju to pirkusi ilgu laiku, tādēļ biju jau piemirsusi, bet velti, jo produkts ir tiešām labs. Vienīgais kas varētu daudzus atturēt no lietošanas ir aromāts, tādēļ pirms iegādes iesaku paostīt, bet efektivitātes ziņā šis ir lielisks produkts un pilda uz iepakojuma rakstītos solījumus. Tiesa, lai novērtētu produkta iedarbību, tas jālieto ilgstoši un regulāri. 

3 komentāri: