trešdiena, 2016. gada 14. decembris

MADARA Happy Skin Essentials Set

Ekskluzīvs svētku komplekts ar diviem iemīļotiem MADARA produktiem jebkura tipa ādai. Šeit slēpjas īpašs pārsteigums - pārvērt šo dāvanu kastīti īstā putnu barotavā! Instrukcija uz iepakojuma, kura dizains tapis sadarbībā ar latviešu mākslinieci -ilustratori Egiju Zīrāpu.
Komplektā ietilpst: Attīrošs eļļas-pieniņa skrubis un Micelārais ūdens.

Ziemassvētku laiks kosmētikas mīļiem ir ļoti darbīgs, jo tik daudz piedāvājumu un skaistu svētku komplektu ar kuriem iepriecināt savus mīļos, kā arī pašam sevi. 
Viens no pašmāju ražotāja Madara svētku piedāvājumiem ir šis vizuāli skaistais un saturā bagātais produktu komplekts, kurā atrodami man vēl līdz šim neiepazīti zīmola labumi - micelārais ūdens un sejas skrubis.

Micelāro ūdeņu piedāvājums ir plašs, tomēr, ja skatāmies dabiskās kosmētikas virzienā - ne tik ļoti, tādēļ ir prieks, ka Madarai tāds ir. 
Madara micelārā ūdens sastāvā ir daudz lielisku sastāvdaļu - hialuronskābe, alveja, rožūdens, peonijas ekstrakts u.c. Ūdenim piemīt maigs zālīšu aromāts (man atgādina pelašķus) un konsistence ir nedaudz biezāka, kā citiem mēģinātajiem micelārajiem ūdeņiem. Ar biezu kosmētikas kārtu šis produkts galā netiks, tādēļ es to izmantoju pēc kosmētikas noņemšanas - kā maigi attīrošu un ādu tonizējošu līdzekli. Man ļoti patīk, jo ūdens attīra, mīkstina un atsvaidzina. Vienīgais iebildums - produkta apjoms varēja būt kaut nedaudz lielāks.

Visiem sejas skrubju mīļiem noteikti patiks Eļļas-Pieniņa skrubis, kurš ne vien ārkārtīgi patīkami smaržo, bet arī attīra un pabaro ādu. Par cik man ir kuperoza sejas āda, tās kopšanā abrazīvus produktus lietot nevaru, tomēr man ļoti patīk šo produktu izmantot dekoltē zonas, kā arī roku ādas kopšanai. Kā skrubents šajā produktā kalpo dabīgas vaska mikropērlītes, kas ir salīdzinoši maigas, tomēr efektīvi attīra ādu. Ir ārkārtīgi patīkami ar šo produktu veikt ādas masāžu, jo tas ir plastisks un ļoti patīkams pēc konsistences. Noskalošanas procesā eļļas skrubja sastāvā transformējas maigā pieniņa konsistencē, kas viegli noskalojas neatstājot aiz sevis eļļainas, vai biezas kārtas sajūtu. Āda kļūst maiga, kā arī jūtams produkta mitrinošais un barojošais efekts. 

Komplekta iepakojumu pēc produktu izņemšanas pavisam noteikti nevajag izmest, jo, kā redzams instrukcijā, to var transformēt putnu barotavā :)
Komplekta cena: EUR 19,90
Lai priecīgs svētku gaidīšanas laiks!

* Paldies zīmola pārstāvjiem par piešķirtajiem produktiem.

4 komentāri: