svētdiena, 2016. gada 2. oktobris

Septembra tukšinieki

Pienācis laiks atkal ieskatīties izlietoto produktu groziņā...
Jau iepriekšējā mēnesī biju izlietojusi dažas Mitomo un Garnier drāniņu maskas. Biju iegādājusies vairākas, tādēļ šomēnes atkal tās pašas. Jāsaka, ka Garnier maska man tomēr patīk labāk, tādēļ būs jāiepērk atkal :) Starp citu, Skaituma festivāla ietvaros (veikalos Maxima) Garnier maskām šobrīd ļoti pievilcīga cena.
Izlietoju jau kuro Bioderma micelāro ūdeni, kas pavisam noteikti ir viens no maniem iecienītākajiem, tomēr šobrīd esmu mazliet nogurusi no micelārajiem ūdeņiem kā tādiem. Nesen man parādījies jauns favorītprodukts dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, kuru pieminēšu mēneša favorītu rakstā, tādēļ vismaz kādu brīdi micelāros ūdeņus nepirkšu.
Isana roku krēms ar kumelītēm - patika, jo krēmam diezgan viegla tekstūra, tādēļ darbā aizgāja uz urrā.
The Body Shop alvejas putas sejas mazgāšanai - vienkārši lieliskas. Pirkšu atkal.
Beidzās mans pirmais iepakojums ar Missha Geum Sul emulsiju. Joprojām ļoti patīk šis produkts, tādēļ iegādājos to atkal. Jāsaņemās arī atsauksmi uzrakstīt :)
Tas netīri-oranžais vīkšķis ir RT sūklis tonālā krēma uzklāšanai :) Ļoti labs un cenā draudzīgs, tādēļ iegādājos atkal.
Ļoti labs bija arī Bioderma Sensibio pretsviedru rullītis - ātri nožuva, labi pasargāja, kā arī jauki un neuzbāzīgi smaržoja. Ko lai saka, pagaidām mana vēlme pāriet uz alumīniju nesaturošiem pretsviedru līdzekļiem nav īstenojusies, bet kādā brīdi jāveic kaut daži soļi tajā virzienā :)
L'Oreal Infallible tonālais krēms - ļoti labs, jo sevišķi vasaras karstajiem mēnešiem - tiek iegādāts jau ne reizi vien :)

5 komentāri:

  1. ouu, bus jāizmēģina maska ;) paldies par info ;)

    AtbildētDzēst
  2. No šiem ļoti patīk maskas, sūklītis un micelārais ūdens. Tonālais gan man šķita 'fui', tagad domāju par viņu uzrakstīt, bet īpaši negribas šobrīd neko negatīvu rakstīt.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tas savukārt ir viens no mīļākajiem tonālajiem krēmiem, jo viņš labi nomaskē, izskatās dabiski un ir ļoti noturīgs, tikai galvenais nelietot, ja uz ādas ir sausie pleķīši, vai ja āda kopumā ir ļoti sausa, tad gan šis tonālais varētu nepatikt. Ziemā, kad mana āda ir sausāka, es arī nevaru viņu lietot, bet karstam laikam šis priekš manis ir ideāls. Tā ir, katram der kaut kas cits :)

      Dzēst
  3. Ja man patika BB sūklis, tad šie man arī patiks? Esmu nedaudz nogurusi no otas, gribu sūkli vai kko līdzīgu Artis birstei.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. BB tomēr ir vislabākais, bet, izmēģinot diezgan dažādus variantus secināju, ka kvalitātes un sajūtu ziņā RT visvairāk pietuvojas :)

      Dzēst