pirmdiena, 2016. gada 31. oktobris

ARTDECO jaunumi

Sen blogā nav bijuši ieraksti par Artdeco produktiem, tādēļ šoreiz vesela "kaudzīte'' ar jaunumiem. Jau iepriekš varu pateikt, ka visi jaunie produkti ir lieliski :)

Meikapa fiksācijas sprejs man ir jaunums, jo līdz šim tādam mērķim biju lietojusi termālos izsmidzināmos ūdeņus, bet šis 3 in 1 Make-up Fixing Spray paredzēts specifiski tam, lai atsvaidzinātu un saglabātu meikapu. Līdzekli iespējams lietot dažādos veidos - kā grima pamatu pirms tonālā krēma, vai pūdera uzklāšanas, vai kā grima nostiprināšanas līdzekli izsmidzinot to jau virs pabaigta meikapa. Es parasti to izsmidzinu pēc tam kad esmu uzklājusi pūderi. Man ļoti patīk kā izskatās sejas āda pēc spreja nožūšanas - tas jebkuram meikapam liek izskatīties daudz labāk un dabiskāk. Kad pirmo reizi biju lietojusi šo spreju, dienas vidū to jau biju aizmirsusi, tādēļ nevarēju saprast, kāpēc mans meikaps izskatās labāk, nekā citās dienās, bet tad atcerējos, ka biju lietojusi Fixing Spray :) Tas tiešām meikapu padara noturīgāku un sejas ādai liek izskatīties veselīgākai un starojošākai. Līdzeklim piemīt ļoti viegls un patīkami atsvaidzinošs aromāts, kurš izvējojas jau pēc dažām sekundēm. Tas satur tādus ādu nomierinošus ingredientus kā alantoīns un pantenols. Izmidzinātājs ir ļoti smalks un ērti lietojams. Man ļoti patīk :)
Vērtējums: 9/10
Cena: aptuveni EUR 15

Strobing Fluid ir vēl viens līdzeklis, tikai šoreiz krēmveida, lai piešķirtu sejai veselīgu mirdzumu. Krēms satur pērļu pigmentus, kuri rūpējas par skaisto efektu, tomēr daļiņas ir ļoti smalkas, tādēļ mirdzums izskatās dabisks, nevis saskatāmi atsevišķi mirdzumu gabaliņi. Arī šo produktu var lietot dažādos veidos - kopīgam izgaismojošam efektam to var plānā kārtiņā klāt uz visas sejas ādas pirms meikapa uzklāšanas, vai arī izgaismot atsevišķas sejas zonas jau pēc tonālā krēma uzklāšanas, vai arī miksēt ar tonālo līdzekli.
Krēmam ir patīkama, viegla tekstūra, kas ātri iesūcas ādā un rada komforta sajūtu, tādēļ es visbiežāk to izmantoju pirms meikapa uzklāšanas. Liels pluss ir, ka krēmam nav pievienotas smaržvielas. 
Vērtējums: 9/10
Cena: aptuveni EUR 15

Šajā produktā Artdeco centušies apvienot noturību un vieglu produkta tekstūru. Jāsaka, ka Long wear Concealer tas izdevies :)
Konsīleris pieejams trijās krāsu variācijās - Soft Ivory, Soft Peach un Soft Olive. Man ir 18 soft peach, kurš pateicoties vieglajam persiku tonim lieliski nomaskē tumšos lokus un izlīdzina ādas toni ap acīm. Konsistence konsīlerim ir tiešām viegla, tomēr tas ir izteikti pigmentēts, tādēļ lieliski nomaskē visu lieko, bet lieki nenoslogo ādu ap acīm, jo uzdevuma paveikšanai pietiek ar nelielu produkta daudzumu. Jāpiebilst, ka iepakojumā produkts ir ielikts visai dāsni - veseli 7 ml.
Vērtējums: 9/10
Cena: aptuveni EUR 13

Lai cik ļoti man patīk visi Artdeco jaunumi, tomēr šī palete, laikam, visvairāk :) Manā rīcībā ir Contouring Palette vēsajā toņu gammā, tomēr pieejama arī silto toņu palete.
Paletē atrodami seši toņi - izgaismošanai, iesārtošanai, strobingam un veseli trīs - konturēšanai. Es šo paleti izmantoju ne tikai konturēšanai, bet arī acu meikapam un konsīlera nostiprināšanai. 
Visi toņi paletē ir pigmentēti, samtaini un lieliski iztušējas. Iepakojums ir no kartona, kas to padara īpaši vieglu. Kastīte ir plāna un turās ciet uz magnētiem, plus, tā ir aprīkota ar lielu spoguli, kas ir ļoti ērti.
Vērtējums: 10/10
Cena: aptuveni EUR 25

Visbeidzot - lūpu krāsas. Perfect Mat lūpu krāsām piemīt izteikts pigments un krēmīga, samtaina tekstūra. Jau bildēs var redzēt cik vienmērīgi tās pārklāj lūpu ādu, neizceļot sausas ādas laukumus un nepasvītrojot rievas. Nēsāšanā tās ir komfortablas un nesausina lūpas. Attēlos redzamie toņi ir 148 violet lady un 116 poppy red.
Vērtējums: 9/10
Cena: aptuveni EUR 11

*Paldies zīmola pārstāvjiem par piesķirtajiem produktiem.

10 comments:

  1. Fixing spray un konsileri izskatās labi. Būs jāpaskatās veikalā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, abi labi :) Izmēģinot šo Fixing Spray man radās interese pamēģināt arī citus, piemēram, slaveno Urban Decay, vai MAC...

      Dzēst
  2. Skaisti lūpu krāsu toņi! Fiksējošie spreji ir mans šī gada lielais atklājums. Esmu jau pieradusi, ka lielākā daļa tonālo krēmu no manas taukainās T zonas pazūd jau dažu stundu laikā, bet ai, kā dažreiz vajag, lai turas visu dienu... Pagaidām esmu izmēģinājusi tikai Urban Decay All Nighter, kas man ļoti, ļoti patīk. Pirmajā lietošanas reizē arī biju ļoti patīkami pārsteigta par grima noturību :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, manuprāt, daudz labāk, nekā lietot krēmveida bāzi, jo fiksējošie spreji ir kā ūdens, tomēr meikapu notur savā vietā un lieki nenoslogo ādu, plus, liek tai izskatīties labāk :)

      Dzēst
  3. Tik forši produkti! Gribu fixing spray un bāzi! Par kontūrēšanas paleti vēl domāju,jo šobrīd jau esmu aizgājusi "neceļos" ar viņām-vajag katru un gribu izmēģināt visas ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, ar visiem šiem jaunumiem tiešām var aiziet neceļos :) Tagad jo īpaši - pārdošanā parādās aizvien jauni interesanti produkti :)

      Dzēst
  4. Izgaismojošo fluīdu gribas pamēģināt.
    make up fiksatora vietā jau gadiem lietoju caudalie smukuma eliksīru :) Bet fakts, ka izsmidzināmie ir tīkamāki par smērējamiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Caudalie eliksīrs smaržo lieliski, bet sejai nevaru to lietot, jo otrajā vietā sastāvdaļu sarakstā ir spirts un manai ādai tas ir par traku, toties viņu parastais izsmidzināmais vīnogu ūdens bija brīnišķīgs. Vispār, Caudalie produkti, cik nu ir mēģināti, man ļoti patīk :)

      Dzēst
  5. Beidzot,beidzos šie jaunumi būs veikalos. Jau pāris mēnešus gaidu iespēju, kad būs iespējams iegādāties. Ļoti gribu izmēģināt fiksatoru, konsīleri un konturēšanas pūderus. Jāiet kosmētikas medībās :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šos tiešām vērts iegādāties. Es gribu sev paskatīties ikdienai piemērotāku lūpu krāsu no perfect mat sērijas :)

      Dzēst