trešdiena, 2016. gada 5. oktobris

Mēneša favorīti

Iepriekšējā mēnesī izlaidu favorītu rakstu, jo bija savākušies vien pāris produkti, tādēļ nolēmu pagaidīt kad savāksies vairāk :) Kā redzat, augusts un septembris ir "atnesuši" vairākus produktus, kurus ar prieku un patikšanu lietoju un gribu par tiem pastāstīt :)
Jau rakstīju par TBS jaunajām sejas maskām, bet šeit vēlreiz gribu pieminēt to, kura iepatikās visvairāk - Chinese Ginseng & Rice clarifying polishing mask (atsauksme).
Saņēmu arī sūtījumu ar Artistry rudens kosmētikas jaunumiem. Ļoti iepatikās Luxe Metallics krēmveida acu ēnas - piesātināti toņi, izteikts mirdzuma efekts, izcila noturība. 
Jau sen gribēju, bet nu beidzot iegādājos slaveno Missha Time Revolution esenci. Patīk jau no pirmās lietošanas reizes, tomēr labāk rezultātus varēšu novērtēt un aprakstīt pēc iepakojuma izlietošanas.
Izlietoto produktu apskatā pieminēju, ka man ir jauns favorīts dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Te nu tas ir - La Roche-Posay Rosaliac Micellar Make-up Removal Gel. Gēls lieliski noņem dekoratīvo kosmētiku bez nepieciešamības rīvēt, vai berzēt ādu. Man ļoti iepatikās un noteikti būs arī plašāka atsauksme.
Par L'Oreal jauno lūpu krāsu paleti jau rakstīju, bet tā arī ir šābrīža favorīts (atsauksme).
No CHI matu kopšanas produktiem līdz šīm neko nebiju lietojusi. Nolēmu izmēģināt viņu Deep Brilliance Hydration šampūnu bez sulfātiem. Ļoti iepatikās gan produkta smarža, gan šampūna efektivitāte.
Lavera produkti man patīk jau sen, kaut arī ne tuvu visus neesmu izmēģinājusi, tādēļ nolēmu iegādāties atsvaidzinošo ķermeņa losjonu ar laimu un verbēnu. Ļoti patīkams, viegls ķermeņa kopšanas krēms. Smaržo dabiski un ļoti atsvaidzinoši :) 

4 komentāri:

  1. Artistry metāliskās ēnas ļoti foršas, pati eksperimentēju ar viņām, pirms rakstīt atsauksmi ;) Dikti patīk uzslāņot vienas uz otrām, tā veidojās interesanti toņi ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uzslāņot vienu virs otra neesmu mēģinājusi, bet laikam jāpamēģina :)

      Dzēst
  2. To gelu biju lietojusi, bet man līdz galam laikam īsti nepatika. Jā, forši, ka tiešām nav nekas jāberzē nost no sejas, bet liekam pieradumam liels spēks, tāpēc labāk izvēlos micelāro ūdeni vai kaut ko vēl putojošāku. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal ļoti iepatikās, vienīgais skatos, ka viņš diezgan ātri beigsies :)

      Dzēst