pirmdiena, 2016. gada 3. oktobris

L'OREAL PARIS, Color Riche La Palette Lips lūpu krāsu palete - Nude

Šoruden L'Oreal Paris zīmols visām lūpu produktu mīlēm piedāvā interesantu jaunumu - lūpu krāsu paletes. Pavisam tās pieejamas divās toņu variācijās - Red un Nude
Līdz šim plaša patēriņa kosmētikas segmentā šādas lūpu produktu paletes nebija nekas ierasts un kaut vai tādēļ vien mani urdīja ziņkāre un vēlme ātrāk izmēģināt produktu. Līdz šim esmu lietojusi vien ierastās lūpu krāsas un spīdumus, bet palete man ir pirmo reizi.
Tālāk bildēs redzami visi seši toņi sākot no gaišākā.

Ceturtais un piektais ir mani mīļākie toņi no paletes, tomēr reizēm miksēju kopā vairākus. Šie toņi, manuprāt, neprasa īpašu precizitāti (ja nu vienīgi pats tumšākais), tādēļ visbiežāk tos klāju vienkārši ar pirkstiem. 
Paletē atrodama arī otiņa, tomēr vienreiz izmēģinot sapratu, ka pirksti būs labāks palīgs :) Pati otiņa nav slikta, tomēr kātiņš priekš manis ir ievērojami par īsu.
Uz lūpām toņi klājas labi un sajūtas tos nēsājot ir ļoti komfortablas. Es parasti zem jebkuras lūpu krāsas klāju nelielu daudzumu lūpu balzama, tāpat arī zem šīm, tādēļ tās izskatās nedaudz mirdzošākas, nekā bez jebkāda pamata.
Lūpu krāsām piemīt L'Oreal raksturīgais lūpu produktu aromāts. Iepakojums ir ļoti ērts, kastītes iekšpusē atrodams liels un parocīgs spogulis. 
Manuprāt, lieliska palete ikdienas lietošanai :)

Kur nopirkt?
Drogas veikalos
Cena:
17,49
Vērtējums:
8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

4 komentāri:

  1. Man ļoti patīk šīs paletes vizuālais noformējums. Tāds kvalitatīvs un smagnējs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, gan noformējums gan iepakojuma kvalitāte man arī ļoti patīk :)

      Dzēst
  2. piekrītu, ka noformējums ir labs:) man patika tikai 4. tonis, bet dzīvē viņš nedaudz savādāk izskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz manis dzīvē viņš izskatās nedaudz tumšāks :)

      Dzēst